ΒΟΛΕΪ

Με το δεξί η Αργώ

με-το-δεξί-η-αργώ-715337

Με νίκη του Α.Σ. Αργώ επί του Α.Ο. Σουφλαρίων ξεκίνησε ο β΄γύρος του περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ πανκορασίδων.

Η ομάδα του Βόλου ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε την Κυριακή την αντίπαλό της μέσα στη Λάρισα με 3-1 σετ (25-16,25-19,21-25,25-12).

Η ομάδα του Βόλου ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της και επικράτησε δίκαια ενός αξιόμαχου αντιπάλου, που προσπάθησε μεν με την πολύ καλή του άμυνα , αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι στην επίθεση «φωτιά» που έβγαζαν τα κορίτσια της Αργούς. Ο Α.Ο. Σουφλαρίων αντιστάθηκε μόνο στο 3ο σετ, όταν οι «μικρές» της Αργούς χαλάρωσαν προσωρινά και έχασαν τη συγκέντρωσή τους, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Σουφλάρια: (Κουκούλης) Χριστοδουλοπούλου, Κράββαρη, Λαχανά, Μάνη, Γεωργακά , Βουρτουρά ,Λαρά, Φιλίππου, Καμπάνη, Νταχμίρη, Χρυσοπούλου.

Αργώ: (Σταθόπουλος–Γεωργούλας) Διαλλά, Κουτσουνίδη, Κάστανου, Γεωργούλα, Κατσιφά, Γάκη, Ζαφειρίου Μ., Ζαφειρίου Αικ., Λωριδά, Καραγιάννη, Γκαλάκου, Πολυζώη, Μαντούδη.

Πρώτοι οι παμπαίδες

Στον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος παμπαίδων της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, ο Α.Σ. Αργώ κέρδισε την Κυριακή μέσα στην Λάρισα την Ε.Α.Λ. με 3-0 σετ.

Οι νεαροί αθλητές του, ύστερα από μία πολύ καλή εμφάνιση, έφεραν την πρώτη τους επιτυχία και απέδειξαν ότι θα αποτελέσουν τον πυρήνα ανάπτυξης στο ανδρικό βόλεϊ της περιοχής μας.

Αργώ: (Σταυρακοπούλου ) Φιλιππίδης, Λεμονής, Φουρκιώτης, Μαρδέλης, Πιτσάβας, Σδρούλιας, Μπαιράμι, Λομσάνζε, Βαιόπουλος.

Ο Α.Σ. Αργώ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αγόρια που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα του volley.

Για πληροφορίες-εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6974373947 και 6944604262

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου