ΒΟΛΕΪ

Επικεφαλής ο Ολυμπιακός Βόλου

επικεφαλής-ο-ολυμπιακός-βόλου-484502

Με ένα σερί τριών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, η νεοσύστατη ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, είναι επικεφαλής της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Την Κυριακή στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», αν και έκανε τη χειρότερή της εμφάνιση μέχρι τώρα, κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας της Ιωλκού με 3-0 σετ (25-16, 27-25, 25-17).

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετά μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, αρκετοί φίλοι του αθλήματος και ανάμεσά τους πολλοί φίλαθλοι της ερυθρόλευκης ομάδας.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν τα μέλη του συνδέσμου των «Μυρμιδόνων», οι οποίοι με συνθήματα και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, να εμψυχώνουν της αθλήτριες. Στο τέλος δε, διά του προέδρου τους κ. Παρασκευά Μπουντούκου, δήλωσαν ότι θα είναι πάντα κοντά και στην ομάδα βόλεϊ, αφού όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Αριστη η διαιτησία των Θοδωρή Παρασκευά και Νάντιας Μαλλιάρα, του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν: (Μαλλιάρας Νίκος) Μαλλιάρα Νατάσα, Καραβάρα Αιμιλία, Καραποναρλίδου Μένια, Τσιάτσιου Ματούλα, Κουτσαφτή Ελένη, Κωστοπούλου Ελευθερία, Κουκούμη Ράνια, Τσένου Σίσσυ, Βασιλάκη Κων/να, Κονταξή Ζωή και οι λίμπερο Τζιγκούρα Λίτσα και Κωφίδου Ολυμπία.

Η συνέχεια

Το Σάββατο η ομάδα του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στη γειτονική Σκόπελο, όπου στις 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα προσπαθώντας, αφού βρει τον καλό της εαυτό, να επιστρέψει την Κυριακή στο Βόλο, έχοντας το ροζ φύλλο στις αποσκευές της και διατηρώντας έτσι στο τέλος του 1ου γύρου το αήττητο.

Ευχαριστήρια του Ερασιτέχνη

Τα νερά του αγώνα ήταν μια ευγενική χορηγία της επιχείρησης αναψυκτικών και εμφιαλωμένων νερών ΣΑΜΑΡΙΝΑ, του κ. Μήτσικα Νικολάου, τον οποίο η ομάδα βόλεϊ ευχαριστεί θερμά, για τη χορηγία εμφιαλωμένων νερών σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της. Επίσης ο Ερασιτέχνης ευχαριστεί τον φωτογράφο Κώστα Κίσσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου