ΒΟΛΕΪ

Περιφερειακός προπονητής ο Περικλής Ξύδης του Ολυμπιακού Βόλου

περιφερειακός-προπονητής-ο-περικλής-389747

Συνεχίζεται με επιτυχίες και πλούσια δραστηριότητα η πορεία του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Το ΔΣ του Συλλόγου ανακοινώνει την επιλογή του προπονητή της ομάδας κ. Περικλή Ξύδη από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) ως Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή (ΠΟΠ) για την περιφέρεια αρμοδιότητας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος (ΕΣΠΕΚΕΛ). Η επιλογή αυτή είναι μία ακόμη επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου προπονητικής κατάρτισης του Περικλή Ξύδη.

H Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον προπονητή της ομάδας μας Βόλεϊ για την επιλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία και σε αυτά τα καθήκοντα του.

Το ΔΣ του Συλλόγου γνωρίζει επίσης στους φίλους του βόλεϊ ότι δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα γυναικών όλων των ηλικιών στη Νέα Αγχίαλο που θα προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο του εκεί Λυκείου. Αρμόδιος για τη λειτουργία του τμήματος είναι ο κ. Περικλής Ξύδης και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.6944211271.

Παράλληλα, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος συνεχίζεται η αγωνιστική προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, η οποία την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 θα αγωνιστεί στην Λάρισα σε τουρνουά που διοργανώνει ο ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ με συμμετοχή πέντε ομάδων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Α2, Β’ Εθνική και Τοπική κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου