ΒΟΛΕΪ

Εορταστικός τόνος στο τελευταίο ματς έδρας της Αργούς

εορταστικός-τόνος-στο-τελευταίο-ματς-33692

Την τελευταία της εμφάνιση στο Βόλο θα κάνει αύριο Σάββατο 9 Απριλίου η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ, για την 7η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας τον ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ στο κλειστό της Αγριάς στις 5 το απόγευμα.

Η βολιώτικη ομάδα δεν αναμένεται να έχει προβλήματα για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα της Δράμας, θέλει δε να δώσει εορταστικό τόνο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, αφού το επόμενο Σάββατο ολοκληρώνει τις φετινές υποχρεώσεις της στην Αλεξανδρούπολη.

Με τη λήξη του αγώνα και περίπου στις 18.30 περίπου, ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει να βραβεύσει βασικούς συντελεστές και αθλήτριες που συνέβαλαν στην επίτευξη της πολύ επιτυχημένης φετινής πορείας και των στόχων του, που ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ειδικού τουρνουά και η εξασφάλιση για τρίτη συνεχή χρονιά της συμμετοχής του στην Α2 εθνική κατηγορία.

Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει αγώνας παγκορασίδων ΑΡΓΩ 1-ΑΡΓΩ 2, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου κλείνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, με τα παιχνίδια:

ΑΣ ΑΡΓΩ-ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (12.00, κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, παγκορασίδων Α’)

ΑΣ ΑΡΓΩ-ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ((13.30, κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, παγκορασίδων Β’)

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Α2 γυναικών:

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Γήπεδο: 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας, 9/4/2002, 17.00)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γήπεδο: ΔΑΚ Κατσιμήδου, 9/4/2002, 18.00)

ΕΟ Σταυρούπολης-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ (Γήπεδο: ΕΑΚ Σταυρούπολης, 9/4/2002, 18.00)

ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γήπεδο: Κλειστό Αγριάς, 9/4/2002, 17.00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου