ΒΟΛΕΪ

Στο τεχνικό τιμ του Διακλιμακιακού ο Βολιώτης προπονητής βόλεϊ Μαρίνος Κουτσογιάννης

στο-τεχνικό-τιμ-του-διακλιμακιακού-ο-β-1401

Στο τεχνικό τιμ που θα αξιολογήσει και θα επιλέξει τη νέα Εθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων συμπεριλαμβάνεται ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος.

Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 25 Απριλίου έως και 1 Μαΐου, 52 επίλεκτες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έχουν κληθεί να λάβουν μέρος στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, από τις οποίες θα στελεχωθεί η νέα Εθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων, με κορίτσια γεννημένα τα έτη 2008 και 2009.

Κατά την παραμονή τους στο Μουζάκι, μεταξύ άλλων, οι αθλήτριες θα χωριστούν σε ομάδες και θα αγωνισθούν σε φιλικά παιχνίδια.

Η διαμονή των επίλεκτων αθλητριών και των Ομοσπονδιακών Προπονητών θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου υπό την επίβλεψη και φροντίδα του επικεφαλής Ομοσπονδιακού προπονητή Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ, κ. Κώστα Γκούντα, και των συνεργατών του.

Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Είναι η τρίτη φορά που λαμβάνω μέρος σε Διακλιμακιακό επιλογής αθλητών και αθλητριών Προεθνικών Ομάδων, καθώς έχουν προηγηθεί τα Διακλιμακιακά της Πτολεμαΐδας με επικεφαλής τον κ. Τάκη Φλώρο και των Μολάων με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Μπακοδήμο. Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη διαχρονική συνεργασία μας, την εμπιστοσύνη τους και την τιμητική στο πρόσωπο μου στήριξη και επιλογή. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο Διακλιμακιακό του Μουζακίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου