ΤΑΞΙΔΙΑ

Στα φετινά World Travel Awards το Grand Forest

στα-φετινά-world-travel-awards-το-grand-forest-470898

Στην κορυφή της Ευρώπης το ξενοδοχειακό συγκρότημα Μετσόβου

Ως το κορυφαίο landmark ξενοδοχείο της Ευρώπης ανακηρύχτηκε το Grand Forest στο Μέτσοβο, στην απονομή των φετινών βραβείωνWorld Travel Awards, των «Οσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Πορτογαλία.

Με δυνατό ανταγωνισμό – αφού συναγωνίστηκε με ηχηρά ξενοδοχειακά brands όπως το Bristol στο Παρίσι και το Μandarin Οriental του Λονδίνου-, το Grand Forest, θριάμβευσε τελικά ως ο απόλυτος νικητής σε μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες των εν λόγω βραβείων, όπως είναι αυτή του «Europe’s Leading Landmark Hotel».

Από την κορυφή του Μετσόβου στην κορυφή της Ευρώπης, κι όχι τυχαία, αφού το Grand Forest έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν αυτοτελή προορισμό, ο οποίος εμπνευσμένος από τις ίδιες τις τοπικές του ρίζες προσφέρει σύγχρονες εμπειρίες πολυτελούς διαμονής.

Με φόντο ένα μαγευτικό σκηνικό, το Grand Forest των 8 κτιρίων, των 62 σουιτών και των ατμοσφαιρικών σαλονιών της αλπικής εξοχής, με ένα εστιατόριο και ένα σαν «γυάλινο» SPA, όπου νιώθεις ένα με τη φύση, ήρθε πριν από λίγα χρόνια για να απογειώσει τα standards της φιλοξενίας στο πιο ατίθασο κομμάτι της Ηπείρου. Στο πολυεπίπεδο σχήμα του, η τοπική αρχιτεκτονική αποκτά νέα διάσταση μέσα από ένα σύγχρονη προσέγγιση. Βυθισμένο κυριολεκτικά στο πράσινο, μόλις λίγα λεπτά από το γραφικό και γεμάτο ιστορία Μέτσοβο, και σε απόσταση… «βολής» από τα τρία χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, το Grand Forest είναι ένας ιδανικός προορισμός τεσσάρων εποχών. Αν στα παραπάνω, προστεθούν τα… απωθητικά του στρες που εδώ έχουν τα κωδικά ονόματα σάουνα – βουτιά στην εσωτερική θερμαινόμενη ή στην εξωτερική πισίνα – χαλαρωτικό μασάζ (και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά), ο επισκέπτης νιώθει σαν να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό των σύγχρονων ανέσεων.

Οσο για τους πιο ανήσυχους, το ξενοδοχείο προσφέρει πρόσβαση σε μοναδικές εμπειρίες όπως το κυνήγι της άγριας τρούφας, την εξερεύνηση της Βάλια Κάλντα, τις γευσιγνωσίες των απολαυστικών κρασιών της περιοχής, τα πικ νικ στις όχθες της λίμνης του Μετσόβου. «Στο βραβευμένο The Grand Forest θα μάθεις πώς είναι να μένεις στην κορυφή της Ευρώπης» υπογραμμίζουν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου