ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα 12 πιο ειδυλλιακά και ρομαντικά resort της Μεσογείου

τα-12-πιο-ειδυλλιακά-και-ρομαντικά-resort-της-181178

Η Μεσόγειος είναι αναντίρρητα σέξι! Είναι ο ήλιος; Η ιστορία που την ακολουθεί ανά τους αιώνες; Οι φιλικοί άνθρωποι; Η εκπληκτική κουζίνα; Ή μήπως τα διάφανα νερά; Από την ισπανική Costa del Sol μέχρι τη Μύκονο, υπάρχει ένας διάχυτος ρομαντισμός, συνδυασμένος με την άνεση και τη χλιδή των πανέμορφων resorts που έχουν χτιστεί στην ευρύτερη περιοχή.

Το Business Insider τα έψαξε, τα βρήκε και τα κατέγραψε: είναι τα 12 ομορφότερα, αλλά και πιο ρομαντικά θέρετρα-ξενοδοχεία στα οποία μπορεί κανείς να πάει όχι μόνο ως τουρίστας, αλλά και ως ένας επίδοξος λάτρης του ρομαντισμού. Το συναίσθημα ρέει άφθονο.

Ανάμεσα στα 12 κορυφαία resort της Μεσογείου, το Business Insider επιλέγει τέσσερα ελληνικά: τα δύο είναι στη Μύκονο (Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center και το Petassos Beach Hotel & Spa) , το Electra Palace Hotel στην Αθήνα και το κλασικό King George Palace, επίσης στην Αθήνα.

Σημειώνει πως και τα τέσσερα συνδυάζουν με θαυμαστό τρόπο ανόμοιες εικόνες. Από τη μια το άπλετο Αιγαίο με τα γαλάζια νερά και από την άλλη το πολύβουο, αλλά και πολύχρωμο κέντρο της Αθήνας

Τα 12 ομορφότερα και πιο ρομαντικά resort της Μεσογείου είναι τα εξής:

Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center – Μύκονος

Mare Hotel Savona – Ριβιέρα

Claris Hotel – Βαρκελώνη

Royal Continental Hotel – Νάπολη

Electra Palace Hotel – Αθήνα

Masseria & Spa LuciaGiovanni – Λέτσε

Petasos Beach Hotel & Spa – Μύκονος

P

recise Resort El Rompido – Costa de la Luz

Mercer Hotel – Βαρκελώνη

Hotel Excelsior – Νάπολη

Hotel Balcon de Europa – Costa del Sol

Classical King George Palace – Αθήνα

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου