ΤΟΠΙΚΟ

Συμπληρώνεται η τετράδα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

συμπληρώνεται-η-τετράδα-του-κυπέλλου-98175

Τα δύο τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΘ βγαίνουν σήμερα με τις αναμετρήσεις Πύρασος-Θησέας στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 15:00 και Αίας Σούρπης-Αγία Αννα στο γήπεδο του Πτελεού στις 15:30.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αν περάσει ο Πύρασος, θα παίξει ως γηπεδούχος με τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος όμως θα έχει την έδρα, στην περίπτωση που πάρει την πρόκριση ο Θησέας, που είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Σε ό,τι αφορά στον νικητή της αναμέτρησης Αίας-Αγία Αννα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Σαρακηνό.

Στο παιχνίδι του Πτελεού για τον Αίαντα είτε λόγω κορονοϊού είτε λόγω τραυματισμών θα λείψουν οι Κουτσογεωργίου, Τσιάμης, Μακανίκας, Ντούρας, ενώ πολύ καιρό απουσιάζει ο Ευθύμης Ξηροκώστας, που είναι φαντάρος. Επίσης, οι Χουλιαράς, Πλαβός, Κάβουρας, Γιάννης Ξηροκώστας είναι αμφίβολοι. «Όσοι μείναμε θα παλέψουμε. Εξάλλου στα τελευταία παιχνίδια με 13 παίκτες παίξαμε», τονίζει ο Μιχάλης Ανδρωνάς, προπονητής του Αίαντα, ενώ ο ομόλογός του της Αγίας Αννας, Κώστας Τσιουρέλης, αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που θα θέλαμε να συνεχίσουμε, όπως και οποιαδήποτε ομάδα. Ποιος δεν θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό; Μακάρι να είμαστε εμείς σ’ αυτή τη γιορτή».

Και η Αγία Αννα πάντως έχει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν αγωνίζονται οι Λιάρος (τραυματίας), Ζαρίφης, Ματθαίου, Σιώμος, Σεραφείμ Τσιουρέλης (ίωση), Καλαμίδας (επαγγελματικοί λόγοι) και Παπαδημητρίου (στρατευμένος), ενώ αμφίβολοι είναι οι Σάμπα Φαγέ και Βέργος.

Στον αγώνα του «Παντελής Μαγουλάς» για τον Πύρασο λείπει ο τιμωρημένος Ραφαήλ Μιχόπουλος, ο Γιάννης Καραγιώργος για επαγγελματικούς λόγους, ενώ δεν μπορεί να ντεμπουτάρει ακόμη ο Ροτζέριο Μάρτινς, που έχει κορονοϊό. Τουλάχιστον επιστρέφει μετά από δύο βδομάδες ο Μπασδάνης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Θησέας δεν θα έχει στην αποστολή του τους Μπόρα (οίδημα στον αστράγαλο), Παπαδήμο (κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού), ενώ επανέρχεται ο Γκαγκάς. Ο τεχνικός της αγριώτικης ομάδας, Δημήτρης Κόφφας, δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είναι διαφορετικό ματς αυτό του Σαββάτου που έδωσε ο Πύρασος με την Αγία Αννα με το σημερινό. Θα είναι 100% άλλο ματς και ο Πύρασος θα παρουσιαστεί καλύτερος. Εμείς σε μια χαμένη χρονιά θέλουμε να διακριθούμε στο Κύπελλο. Πάμε με χαμηλό προφίλ και χωρίς μεγάλα λόγια στο παιχνίδι με τον Πύρασο, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι είχαμε και μία μέρα λιγότερη για ξεκούραση».

Οι διαιτητές

Η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τους δύο σημερινούς προημιτελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Αναλυτικά:

15:00 «Παντελής Μαγουλάς»

Πύρασος-Θησέας

Καλορογιάννης, Σάκκας Π., Γεωργαντζής

15:30 Πτελεού

Αίας Σούρπης-Αγία Αννα

Κούστας, Κίττος, Αλεξίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου