ΤΟΠΙΚΟ

Διπλή επιτυχία για τις Μικτές ΕΠΣΘ

διπλή-επιτυχία-για-τις-μικτές-επσθ-96271

Με το διπλό επέστρεψαν από την Καρδίτσα οι Μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας, καθώς τόσο η Κ15 με σκορ 2-3 όσο και η Κ17 με σκορ 1-4 αναδείχθηκαν νικήτριες για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Μικτών ομάδων.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το γήπεδο των Καμινάδων, στο οποίο έγιναν οι δύο αγώνες σήμερα Τετάρτη, ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ και η φιλοξενία γενικότερα μόνο καλή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού κάποιοι στην κερκίδα δεν σεβάστηκαν ότι παίζουν μικρά παιδιά και δημιούργησαν ένα πολύ άσχημο κλίμα.

Με πρωταγωνιστή τον

Κρομμύδα της Αγ. Αννας

H K15 της ΕΠΣΘ μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, αλλά κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να προηγηθεί με 1-3.

Αρχικά το 1-1 έγινε από τον Κρομμύδα της Αγίας Αννας στο 15’ με σουτ εντός περιοχής, για να έρθει το 1-2 με δόση τύχης στη σέντρα-σουτ του Γκαραβέλα στο 21’.

Ο Κρομμύδας της Αγίας Αννας στο 32’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Οι Καρδιτσιώτες μείωσαν στην επανάληψη σε 2-3, αλλά παρά την προσπάθειά τους το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος.

Κ15 ΕΠΣΘ: Κόκκορης, Παναγούλας, Θωμαΐδης (41’ Γλάρος), Μπέκος, Βαμβακάς (56’ Κοκώνης), Παπαστεργίου, Τουλγαρίδης (41’ Καραγιώργος), Ζαχαριουδάκης (56’ Ράιος), Κρομμύδας Ι, Γκαραβέλας (70’ Τσιάρας), Κρομμύδας ΙΙ.

Οι μικροί της Κ15 πανηγυρίζουν το διπλό

Αποτελέσματα (6η)

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-4

ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Εύβοιας 1-3

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 2-3

Ρεπό: ΕΠΣ Βοιωτίας

Βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Εύβοιας 15
  2. ΕΠΣ Θεσσαλίας 9
  3. ΕΠΣ Βοιωτίας 9
  4. ΕΠΣ Φθιώτιδας 9
  5. ΕΠΣ Φωκίδας 3
  6. ΕΠΣ Καρδίτσας 3
  7. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

*Δεν έχουν γίνει τα ματς της 5ης αγωνιστικής ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Βοιωτίας και ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Φωκίδας, τα οποία θα γίνουν την επόμενη Τετάρτη 23/3.

Επιβλητική η Κ17

Η Κ17 δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο εντυπωσιακό 1-4 απέναντι στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Τα γκολ σημείωσαν οι Στάμος στο 16’ με κεφαλιά και μετά την ισοφάριση στο 20’ από τους γηπεδούχους οι Τίτου στο 65’ με σουτ στο παραθυράκι και Νούλας στο 71’ και 76’ μετά από ντρίμπλα και σουτ.

Μ’ αυτή τη νίκη, η Κ17 είναι μία ανάσα από την πρόκριση, αφού ισοβαθμεί στην πρώτη θέση στους 13 πόντους με την Εύβοια.

Ακολουθεί με 7 βαθμούς η Καρδίτσα στην 3η θέση, η οποία πάντως έχει ένα ματς λιγότερο από την ΕΠΣΘ. Σύμφωνα με την προκήρυξη στην επόμενη φάση περνούν οι δύο πρώτες ομάδες.

Το παιχνίδι με τη Βοιωτία θα είναι το τελευταίο για το σύνολο του Αντώνη Μάνδαλου, καθώς στο φινάλε έχει ρεπό.

Κ17 ΕΠΣΘ: Δαμασιώτης, Χασιώτης (35’ Γεωργιτζίκης), Λυκουρίνος, Στάμος, Κοσμίδης, Γκουγκούλης, Τίτου, Νούλας, Χασάπης (75’ Γεωργακόπουλος), Καφετζή, Δημόπουλος (61’ Παπαδανιήλ).

Τα αποτελέσματα (6η)

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-0

ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Εύβοιας 1-6

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-4

Ρεπό: ΕΠΣ Βοιωτίας

Βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 13
  2. ΕΠΣ Εύβοιας 13
  3. ΕΠΣ Καρδίτσας 7
  4. ΕΠΣ Βοιωτίας 5
  5. ΕΠΣ Φωκίδας 4
  6. ΕΠΣ Φθιώτιδας 1
  7. ΕΠΣ Ευρυτανίας 1

*Δεν έχουν γίνει τα ματς της 5ης αγωνιστικής ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Βοιωτίας και ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Φωκίδας, τα οποία θα γίνουν την επόμενη Τετάρτη 23/3.

Η επόμενη (7η, 30/3)

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Βοιωτίας

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φωκίδας

Ρεπό: ΕΠΣ Θεσσαλίας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου