ΤΟΠΙΚΟ

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

αποτελέσματα-και-σκόρερ-στα-ματς-της-ε-89742

Στις νίκες επέστρεψε ο Πύρασος, ο οποίος έστω και δύσκολα επικράτησε με 2-1 της Ακρόπολης στο Σέσκλο, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Α’ ΕΠΣΘ, στην οποία πανηγύρισαν επίσης Αγία Άννα και Σαρακηνός κόντρα σε ΓΣ Αλμυρού και Αίαντα Σούρπης αντίστοιχα.

Για την ομάδα της Αγχιάλου το πέρασμα από το Σέσκλο δεν ήταν εύκολο, σε ένα παιχνίδι που ο Μιχόπουλος πέτυχε το 0-1 στο 17’, για να ισοφαρίσει ο Μιχάλης Τσουκάλης στο 42’. Το τελικό 1-2 σημειώθηκε από πέναλτι που κέρδισε ο Αραπίτσας μετά από πάσα του Μάρτινς, που έκανε ντεμπούτο, με τον Οικονόμου να ευστοχεί στο 74’ για το τελικό 1-2.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη παρέμεινε στο +4 από την Αγία Αννα, που κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τον ΓΣΑ, χάρις σε τέρματα των Παπαδημητρίου (30’), Σέττου (57’) και Καλαμίδα (70’). Τέλος, στο γήπεδο του Πτελεού ο Αίαντας προηγήθηκε του Σαρακηνού με τον Αραπίτσα στο 5’, αλλά ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 20’ λόγω εξύβρισης, με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» με πέντε γκολ που σημείωσαν οι Ράπτης (51’), Αραμπατζής (66’), Βαλωτής (77’), Αγγελής (82’), Λάμπρος Δημόπουλος (88’).

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στο εξ αναβολής ματς της Β’ ΕΠΣΘ (2ος όμιλος) η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα επιβλήθηκε στην Αργαλαστή με 2-4 του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου και θα ξεκινήσει πρώτη τα πλέι οφ ανόδου με 14 βαθμούς. Το 0-1 έγινε στο 9’ από τον Γκογκινούδη με κεφαλιά μετά την μπαλιά του Ασλάνογλου, στο 15’ ήρθε η ισοφάριση με πανέμορφο ομαδικό συνδυασμό και «εκτελεστή» τον Σεφέρι Αμαρίλντο, αλλά Κουβαράς στο 20’ και Γκογκινούδης εκ νέου έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη. Ο Αλ. Γώγος με πέναλτι στο 92’ μείωσε σε 2-3, για να έρθει στο 93’ ο Κατσίμπαλης να γράψει το τελικό 2-4.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

PLAYOFFS (3η)

ΓΣ Αλμυρού-Αγία Άννα 0-3

Ακρόπολη-Πύρασος 1-2

Αίας-Σαρακηνός 1-5

PLAYOUTS (4η)

Μυρμηδόνες-Δάφνη 3-1

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Κένταυρος ΝΠ-ΕΛ Νηλέας 2-4

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου