ΤΟΠΙΚΟ

Ο Θησέας πήρε το ντέρμπι, 3-0 τον Ρήγα Φεραίο

ο-θησέας-πήρε-το-ντέρμπι-3-0-τον-ρήγα-φερα-891415

Ο Θησέας Αγριάς, που ήταν γηπεδούχος στο Βασδέκειο κι όχι στην Αγριά, θέλοντας έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο, ήταν καλύτερος του Ρήγα Φεραίου και επικράτησε δίκαια με 3-0 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Σιώμος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 1-0 με τετ-α-τετ, αλλά το σκορ άνοιξε στο 32’ από τον Καραμανλή, ο οποίος νίκησε τον Φώτο με εντυπωσιακό εναέριο τακουνάκι μετά τη σέντρα του Λίτσου. Μετά από έξι λεπτά ο Σιώμος πέτυχε το 2-0 σε υποδειγματική αντεπίθεση, με την μπάλα να περνά, πριν φτάσει στον σκόρερ, διαδοχικά από Αλαμάνη, Τσανάκα και Κουκουτή. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 80’ ο Κωνσταντίνος Κόφφας, που είχε μπει ως αλλαγή, με πλασέ από το ύψος της περιοχής. Ο Θησέας μπορούσε να κάνει και το 4-0 λίγο πριν το τέλος στο δοκάρι που είχε ο Λίτσος με λόμπα.

ΘΗΣΕΑΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 3-0

Σκόρερ: (32’ Καραμανλής, 38’ Σιώμος, 80’ Κόφφας)

ΘΗΣΕΑΣ: Κοντοστάθης, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Καραλόπουλος (40’ λ.τρ. Ρακής), Αλεξίου, Καραμανλής (74’ Σακκελάρης), Χατζησταμάτης, Αλαμάνης (74’ Σιμιτζής), Νάκας (22’ λ.τρ. Τσιανάκας), Σιώμος (74’ Κόφφας)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Φώτο, Αποστολίδης, Χότζα, Κολυμήτρας (46’ Πατσής), Γκάγκας (46’ Χόντος), Γοδενόπουλος, Παπαδανιήλ (46’ Βλιώρας), Βαϊόπουλος (75’ Φούκης), Τσιακίρης (65’ Χασάπης), Γάρος, Σιόβας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου