ΤΟΠΙΚΑ

Δραματική πρόκριση για Θησέα Αγριάς

δραματική-πρόκριση-για-θησέα-αγριάς-882924

Σε ένα παιχνίδι με δραματική εξέλιξη ο Θησέας Αγριάς πανηγύρισε πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, αποκλείοντας σε μονό αγώνα τον γηπεδούχο Σαρακηνό με 5-4, σκορ που ήρθε μετά την ημίωρη παράταση και έπειτα από το 3-3 της κανονικής διάρκειας.

Τρεις αποβολές, ένα πέναλτι, αλλά και εννιά γκολ κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο γήπεδο του Σαρακηνού, όπου οι γηπεδούχοι είχαν την πρόκριση στα χέρια τους, προηγούμενοι με 3-1 στο 67’.

Ωστόσο, στο 90’ κι ενώ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο δέχθηκαν την ισοφάριση, για να πάμε στην παράταση, όπου η συνέχεια ήταν δραματική.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού ο Καραγιάννης για τους γηπεδούχους, που σημείωσε τρία γκολ, αλλά και ο Αλαμάνης, που σκόραρε δύο φορές για τους φιλοξενούμενους με πανομοιότυπο τρόπο στον έξτρα χρόνο της παράτασης (49’, 58’, 103’, Καραγιάννης, 67’ πεν. Πρίφτι – 37’ Σιώμος, 80’ Σιμιτζής, 90’ Χατζησταμάτης, 105+3’, 108’ Αλαμάνης).

Διαιτητής: Καλορογιάννης

Βοηθοί: Π. Σακκάς-Δ. Σακκάς

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημόπουλος (110’ Θεοδωρίδης), Αγγελής, Ράπτης (91’ Ζάγκας), Σταματίου, Πρίφτι, Γκλαβίνης (91’ Μπέικος), Καλαμάτας, Κατής (62’ Τσιάνος), Αραμπατζής (68’ Τσάνιος), Καραγιάννης

ΘΗΣΕΑΣ: Κοντοστάθης, Λίτσος, Αλμασίδης, Ρακής, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Καραμανλής, Κόφφας (119’ Μέρο), Αλαμάνης (110’ Σακελλάρης), Νάκας (68’ Χατζησταμάτης), Σιώμος (68’ Σιμιτζής).

Ο Θησέας ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Αγγελή στον Κόφφα

Μονομαχία Αγγελή-Λίτσου

Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης από το παιχνίδι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου