ΤΟΠΙΚΟ

Παιχνίδι ύπαρξης για Αγριά, φαβορί ΓΣΑ και Ανόρθωση

παιχνίδι-ύπαρξης-για-αγριά-φαβορί-γσα-878638

Ενα σημαντικό παιχνίδι για τη μετέπειτα πορεία της στη Γ’ Εθνική δίνει σήμερα η Αγριά, που υποδέχεται, με σκοπό την πρώτη της νίκη, την Παραμυθιά στις 17.00.

Η ομάδα των Κοσμάτου-Στρατίκη είναι έτοιμη για την κομβικής σημασίας αναμέτρηση και θα τα δώσει όλα χωρίς τον τραυματία Φύκα για το «δίποντο», που θα της επιτρέψει να δει με άλλο μάτι τη συνέχεια, έχοντας ξεπεράσει τη συντριβή από τον Αλμυρό, κάτι που φάνηκε στο προηγούμενο ματς με την Αμφισσα εκτός έδρας, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες.

Η νεοφώτιστη Παραμυθιά από τη μεριά της έχει καταφέρει να πετύχει ήδη τρεις νίκες και θεωρείται υπολογίσιμο σύνολο, ενώ δυσκόλεψε πολύ στην έδρα της την περασμένη βδομάδα τον Γ.Σ. Αλμυρού, που κέρδισε με ένα καλάθι διαφορά.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο της κατάταξης Γ.Σ. Αλμυρού, θα είναι έκπληξη, αν δεν πάρει το έκτο ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Αμπελώνα (2-4), τον οποίον φιλοξενεί, χωρίς η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη να έχει προβλήματα απουσιών.

Στο δεύτερο διπλό και την τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία της στοχεύει σήμερα η Ανόρθωση στο Καναλάκι Πρέβεζας με τον Αχέροντα. Η αποστολή διανυκτέρευσε χθες στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, καθώς η απόσταση με το Καναλάκι είναι περίπου 30 χλμ, με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη να μην υπολογίζει τον τραυματία Ίλτσογλου, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση στον αντίχειρα και του έχει τοποθετηθεί γύψος, αφού έκανε ένεση.

Στην αποστολή της ομάδας του Μιχάλη Καπουρνιώτη βρίσκεται τόσο ο Καραγεώργος, που θα αγωνιστεί κανονικά, έχοντας λόγω ίωσης προπονηθεί μόνο Παρασκευή και Σάββατο, όσο και ο Σκαμάγκας, που αισθάνεται καλύτερα, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τη μέση του το προηγούμενο διάστημα.

Το πρόγραμμα

Για την 7η αγωνιστική γίνονται σήμερα στις 17.00 τα παρακάτω παιχνίδια:

Κατσιμήδου, Α.Ο. Τρίκαλα-Τιτάνες Παλ.

Κοντογιάννης-Μπουγλός Π. (Χλωρός)

Καναλακίου, Αχέρων Καν.-Ανόρθωση

Λιαρομμάτης-Λιόνας (Καραδήμας)

Ι. Πατάκης, Νίκαια 2012-Άμφισσα

Γιαννούλης-Μπουγλός Ι. (Βαρνάς)

Αγριάς, Αγριά-Παραμυθιά

Τοπαλίδης-Γκαρτζονίκας (Γκουντέλιας)

Ιωαννίνων (Ν), Ιωάννινα Σ.Κ.-Γ.Σ. Σοφάδων

Αγραφιώτης Γρ.-Βασιλόπουλος (Τσιγγέλης)

Αλμυρού, Γ.Σ. Αλμυρού-Αμπελώνας 1986

Τσαρδούλιας-Κλεπουσνιώτου (Μηναρετζόπουλος)

Βαθμολογία

  1. Γ.Σ. Σοφάδων 12
  2. Γ.Σ. Αλμυρού 11
  3. Τιτάνες Παλαμά 11
  4. Ιωάννινα Σ.Κ. 10
  5. Α.Ο. Τρίκαλα 10
  6. Παραμυθιά 9
  7. Ανόρθωση 9
  8. Αμφισσα 9
  9. Αμπελώνας 8
  10. Νίκαια Λάρισας 7
  11. Αγριά 6
  12. Αχέρων Καναλακίου 6

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου