ΤΟΠΙΚΟ

Δεύτερο τρίποντο ο Αίας Σούρπης

δεύτερο-τρίποντο-ο-αίας-σούρπης-877953

Σημειώνοντας τη δεύτερη του νίκη σε πέντε αγώνες, ο Αίας Σούρπης επικράτησε με 2-0 του Τοξότη εντός έδρας το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Οι κιτρινόμαυροι πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Τοξότη, απειλώντας αρχικά στο 15’ μετά από σουτ του Δημητρίου, που κόντραρε και στη συνέχεια με σουτ του Παπουτσή, που απέκρουσε ο Μπράνος. Το 1-0 σημειώθηκε στο 30’, όταν μετά από ωραία κίνηση ο Δημητρίου έκανε την κάθετη πάσα στον Νικογιάννη, ο οποίος σκόραρε με πλασέ.

Στο β’ μέρος ο Τοξότης θέλησε να ισοφαρίσει, αλλά τόσο το πλασέ του Βαλωτή στο 62’ σε φάση τετ-α-τετ, όσο και η σέντρα-σουτ του Γιωτόπουλου στο 66’, σημάδεψαν τα δοκάρια του Αίαντα. Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Μάριος Κομπούρας στο 82’ με σουτ ύστερα από ασίστ του Μακανίκα.

Αίας-Τοξότης 2-0

Σκόρερ: (30’ Νικογιάννης, 82’ Κομπούρας)

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής, Μπιρτσάι, Παπουτσής (74’ Πιτσάβας), Κατσαβριάς (65’ Βούλγαρης), Νικογιάννης (65’ Κομπούρας), Δημητρίου (85’ Κουτσουράκης), Μακανίκας (85’ Κωστούλας)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάννης, Παναγιώτου, Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Ζαφειρίου (46’ Γιωτόπουλος), Μάστορας, Κωνσταντάκος (85’ Μπαρμπούτας), Αλμπα, Βαλωτής

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου