ΤΟΠΙΚΟ

Μεγάλωσε τη διαφορά ο Μαγνησιακός

μεγάλωσε-τη-διαφορά-ο-μαγνησιακός-866255

Με τον Μαγνησιακό να παίρνει αποστάσεις από τους διώκτες του στην κορυφή της βαθμολογίας της μεγάλης κατηγορίας και την Χλόη να μένει πάλι μόνη πρώτη στην τρίτη κατηγορία, ξεκίνησαν για το 2023 τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ πλέον έμειναν τρεις οι ομάδες που διατηρούν το αήττητο και τρεις οι ομάδες που δεν έχουν νίκη!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ μετά τα πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς και την 9η αγωνιστική ο μοναδικός πλέον αήττητος Μαγνησιακός – αφού υποχρέωσε σε πρώτη ήττα τον ΓΣ Αλμυρού – είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με μεγαλύτερη διαφορά (στο +5 από την 2η Αγία Άννα και στο +7 από ΓΣΑ και Σαρακηνό), καθώς η Αγία Άννα μετά την πρώτη της ήττα στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο στο τέλος του 2022, στο ξεκίνημα του 2023 είχε και την πρώτη απώλεια έδρας (1-1 με Πύρασο).

Πάντως το 2023 ξεκίνησε διαφορετικά για την ΑΕ 2002 που πέτυχε την πρώτη της νίκη, πετυχαίνοντας μάλιστα 4 γκολ εκτός έδρας κι ενώ ως γηπεδούχος έχει μόλις 3!

Μόνη ομάδα που παραμένει χωρίς νίκη είναι η Δήμητρα, η οποία πάντως στο τελευταίο της ματς, για πρώτη φορά δέχθηκε μόνο ένα γκολ, μιας και είχε δεχτεί 53 στα προηγούμενα 8!

Το αήττητο της έδρας τους συνεχίζουν να διατηρούν Μαγνησιακός, Αγία Άννα και Ρήγας Φεραίος, ενώ χωρίς νίκη έδρας, έκτος από την ΑΕ 2002 και τη Δήμητρα είναι και η Ακρόπολη που μάλιστα δεν έχει πετύχει και γκολ στο Σέσκλο ως γηπεδούχος!

Ο Γιάννης Αραπίτσας του ΓΣΑ, παρά την πρώτη ήττα της ομάδας του σκόραρε και είναι ο παίκτης που έχει σκοράρει σε όλες τις 9 ως τώρα αγωνιστικές.

Οι σκόρερ

14 ΓΚΟΛ: Ιάσων Παπαδημητρίου (Αγία Άννα)

10 ΓΚΟΛ: Γιάννης Αραπίτσας (ΓΣΑ)

8 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Γάρος (Ρήγας Φεραίος)

6 ΓΚΟΛ: Μάριος Φουρκιώτης (Πύρασος)

5 ΓΚΟΛ: Τάσος Τσελεπής (Αγία Άννα), Δημήτρης Σέττος (Αγία Άννα), Δημήτρης Γκλαβίνης (Σαρακηνός), Κώστας Σιόβας (Ρήγας Φεραίος), Ροτζέριο Μάρτινς (Πύρασος).

4 ΓΚΟΛ: Νίκος Παγώνης (Ακρόπολη), Θανάσης Αραμπατζής (Σαρακηνός), Σταύρος Βουρδάκης (Μαγνησιακός), Κώστας Αλαμάνης (Θησέας), Δημήτρης Παρίσης (ΑΕ 2002), Μάριος Κομπούρας (Αίας).

3 ΓΚΟΛ: Γιάννης Καρέτα (Αγία Άννα), Κώστας Οικονόμου (Μαγνησιακός), Στέλιος Νάκας (Θησέας), Γιώργος Στουρνάρας (Δήμητρα), Πάνος Κοντοβάς (ΓΣΑ), Γιώργος Μπασαγιάννης (ΓΣΑ), Γιώργος Δημητρίου (Αίας), Αντώνης Τζοβάρας (ΑΕ 2002), Τάσος Μπουμπούκης (Πύρασος), Θανάσης Γκαραβέλας (Πύρασος),Γιάννης Καραγιώργος (Πύρασος), Σωτήρης Κατσιγιάννης(Πύρασος), Γιώργος Κωνσταντάκος (Τοξότης).

Στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΘ δεν άλλαξε κάτι, αφού αναβλήθηκε εκ νέου το εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής (με τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο), για την αήττητη Σκιάθο που είναι 2η, με -3 από τον πρώτο και αήττητο Αστέρα Ριζομύλου.

Στη Γ’ Κατηγορία, όπου δεν υπάρχει αήττητη ομάδα, η ΑΕ Χλόης πέρασε πάλι μόνη πρώτη στην κορυφή μετά την απώλεια που είχαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης τους όποιους έφτασε στη δεύτερη θέση ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας, ο οποίος είναι στο -2 από την 1η θέση και με νίκη την επόμενη αγωνιστική (υποδέχεται τη Χλόη), μπορεί να είναι μόνος πρώτος, αφού οι Νέοι Αθλητές Νίκης θα κάνουν ρεπό. Χωρίς νίκη παραμένουν τα Λεχώνια και ο Απόλλων που δεν έχει μάλιστα σκοράρει στα Κανάλια!

Οι σκόρερ

6 ΓΚΟΛ: Χρήστος Μπουρνάκης (Ατρόμητος Ν.Ι.), Δημήτρης Σιαφαρίκας (Ν.Α. Νίκης) Θανάσης Κατσαβριάς (Αχιλλέας)

5 ΓΚΟΛ: Θόδωρος Παπαδόπουλος (Ατρόμητος Ν.Ι.), Κλίντον Κιόσκου (Αχιλλέας)

4 ΓΚΟΛ: Θοδωρής Γκινίδης (Ν.Α. Νίκης)

3 ΓΚΟΛ: Βούλγαρης (Ν.Α. Νίκης), Κουσούλης (Ν.Α. Νίκης), Βαΐτσης (Χλόη), Τανός (Χλόη) Νιτσάι (Κένταυρος ΝΠ.), Παντελίδης (Ηρακλής), Νικολάου (Ηρακλής).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου