ΤΟΠΙΚΟ

Εκλογές στον Σαρακηνό και έργα στο γήπεδο

εκλογές-στον-σαρακηνό-και-έργα-στο-γήπ-864502

Μετά τη Γενική Συνέλευση που έγινε προχθές Πέμπτη στα Γραφεία του συλλόγου ΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ και είχε απαρτία, παραιτήθηκε μετά τη λήξη της ετήσιας θητείας του το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφασίστηκε να γίνουν εκλογές στις 14 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00 με 19:00, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά από την εφορευτική επιτροπή από τις 18:00 μέχρι τις 21:00. Μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο από τις προηγούμενες φορές, ενώ σημαντικό είναι ν’ αναφερθεί ότι μετά από αλλαγή στο καταστατικό του Σαρακηνού, η νέα διοίκηση που θα προκύψει, θα έχει τριετή θητεία.

Πάντως, κι ενώ το πιθανότερο ή σχεδόν σίγουρο είναι να ανανεωθεί η θητεία της νυν διοίκησης με κάποιες προσθήκες στο Δ.Σ., ο σύλλογος με επικεφαλής τον Θοδωρή Γκλαβίνη, που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει πρόεδρος και μετά τις εκλογές, έχει ξεκινήσει έργα στο ιδιόκτητο γήπεδο, θέλοντας να κατασκευάσει κερκίδες με 250 θέσεις με νέα είσοδο, κυλικείο και τουαλέτες δίπλα απ’ αυτές, αλλά και δημοσιογραφικά.

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ της νέας περιόδου, ο Σαρακηνός έχει ανανεώσει με δώδεκα συνολικά παίκτες και τελευταίο χρονικά τον Καλαμάτα, θέλει να κάνει περίπου δέκα μεταγραφές, ενώ ανακοίνωσε την αποδέσμευση των Θράσου Βαλωτή, Παναγιώτη Γιοβάνη, που οδεύουν προς Τοξότη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου