ΤΟΠΙΚΟ

Αστέρας-ΑΕ 2002 αύριο για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

αστέρας-αε-2002-αύριο-για-το-κύπελλο-επσθ-861634

Για τη Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ένα παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο και είναι ανάμεσα στον Αστέρα Ριζομύλου και την ΑΕ 2002. Η σέντρα ορίστηκε στις 18:00 στο γήπεδο Ριζομύλου, κάτι που σημαίνει ότι υπό το φως των προβολέων οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση. Η ΕΠΣΘ ανακοίνωσε σήμερα πως διαιτητής θα είναι ο κ. Τσίντζας, με βοηθούς τους κ.κ. Π. Σακκάς και Δ. Σακκάς.

Στην προσπάθεια της αυτή η ΑΕ 2002 δεν θα έχει μαζί της τον προπονητή Νίκο Σπυριδάκη, με τον οποίο ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας από τους κυανέρυθρους των Καλών Νερών.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΕ 2002 η απόφαση πάρθηκε μετά το Δ.Σ χθες Δευτέρα: «Μετά το διοικητικό συμβούλιο το Δ.Σ του συλλόγου αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Σπυριδάκη. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον κόουτς για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια. Πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή».

Μετά και τη 10η αγωνιστική η ΑΕ 2002 παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας οκτώ ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία δύο παιχνίδια, από τα οποία μετρά και τους 4 βαθμούς, που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα.

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι ο Αστέρας Ριζομύλου αναφέρει: «Σε συνέχεια της πρόκρισης επί του Αίαντα Σούρπης, η ομάδα μας δίνει ακόμη έναν αγώνα με ομάδα του Α’ τοπικού για τον θεσμό του κυπέλλου ΕΣΠΘ, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ΑΕ 2002.

Θυμίζουμε πως η ΑΕ 2002 πέρυσι ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, καθώς κέρδισε στην ισοβαθμία την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΘ, λόγω της διαφοράς ενός τέρματος στα μεταξύ μας παιχνίδια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου