ΤΟΠΙΚΟ

Ο Ανέστης Μαστακούλης στον πάγκο του Ατρόμητου Ν. Ιωνίας  

ο-ανέστης-μαστακούλης-στον-πάγκο-του-α-858651

Ο Ανέστης Μαστακούλης, που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 27, θα κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας, που ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την τεχνική του ηγεσία. Αναλυτικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι προπονητής της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Ανέστης Μαστακούλης.

Ο Ανέστης Μαστακούλης κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της προπονητικής και αυτή η νέα του προσπάθεια συμβαδίζει απόλυτα με τη δική μας φιλοσοφία.

Η ανάδειξη νέων προσώπων άλλωστε που αγαπούν και υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και μονόδρομο. Ο Ανέστης Μαστακούλης ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ολυμπιακός Βόλου, Σαρακηνός, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Α.Ε. Διμηνίου, Απόλλων Καναλίων, Αγία Παρασκευή και Μακρινίτσα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα, τόσο του Ατρομήτου, όσο και το δικό μου. Εύχομαι και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτό το ξεχωριστό εγχείρημα. Εύχομαι να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλους τους αθλητές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου