ΤΟΠΙΚΟ

Με 10 παίκτες αποκλείστηκε σε 10 λεπτά o Πύρασος 

με-10-παίκτες-αποκλείστηκε-σε-10-λεπτά-o-πύ-857747

Χωρίς επιτυχία ήταν η πρώτη συμμετοχή του Πυράσου στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού η ομάδα της Αγχίαλου ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ έχασε χθες 3-0 στη Φήκη Τρικάλων σε ματς για την α’ φάση.

Ο Πύρασος, αν και δικαιούταν κάτι καλύτερο, δέχτηκε τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και σε διάστημα 10 λεπτών και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες, ενώ η Φήκη πήρε την πρόκριση με πρωταγωνιστή τον Νίκο Σκόνδρα, που σημείωσε χατ-τρικ.

Η Φήκη είχε την πρωτοβουλία από την αρχή του αγώνα, αλλά ο Πύρασος απείλησε στο 21’ με τον Μπασδάνη που όμως στο 33’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους!

Στο 35΄ο Μπούτλας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Νίκο Σκόνδρα, για να κερδίσει πέναλτι η Φήκη. Ο Σκόνδρας ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 1-0, ενώ ο ίδιος με δύο ακόμη προσωπικά τέρματα (40’, 44’) με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 «καθαρίζοντας» από νωρίς το παιχνίδι που στο δεύτερο μέρος είχε φάσεις αλλά όχι γκολ!

ΦΗΚΗ (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας (63’ Γκαντιάς), Τζέλης, Γιάννης Σκόνδρας (57’ Πολυζόπουλος), Δρόσος, Μακρής, Σαμαντάς (75’ Μπακάλης), Καλαμαράς (64΄ Απόστολος Νικλητσιώτης), Ιωάννου (75’ Δουλαλάς), Γιώργος Νικλητσιώτης, Νίκος Σκόνδρας

ΠΥΡΑΣΟΣ (Δημήτρης Φραγκούλης): Τσιλίγκος, Χριστοδούλου (80’ Ματέο), Διαμαντένιας, Σταντσούρης, Θεοδωρόπουλος (60’ Παπαδογιώργος), Μπούτλας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Φουρκιώτης (51’ Ροτζέριο), Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (80’ Καραδήμας).

Πρώτη φορά μαζί οι αφοί Σκόνδρα

Αρωμα από Super League χθες το απόγευμα στη Φήκη, αφού δεν ήταν μόνο ο Ροτζέριο του Πυράσου που τράβηξε τα βλέμματα, αν και δεν ξεκίνησε το ματς. Ο Γιάννης Σκόνδρας, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League με τη Λαμία και πιο πριν σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ αλλά και στη Σκωτία με τη Χάμιλτον, αν και δεν είχε πολλές προπονήσεις στα πόδια του, ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Φήκης. Στη Φήκη βρήκε φυσικά και τον αδελφό του Νίκο, με τον οποίο και αγωνίστηκαν πρώτη φορά μαζί…

πηγή φωτό: trikalascore

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου