ΤΟΠΙΚΟ

Δεκαπέντε χρόνια μετά επιστρέφει στον Αστέρα ο Ν. Βουραζέρης

δεκαπέντε-χρόνια-μετά-επιστρέφει-στο-856180
Μετά από 15 χρόνια ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Βουραζέρης επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε, τον Αστέρα Ριζομύλου, που ανακοίνωσε τα εξής: “Το κάλλιο αργά παρά ποτέ” θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτή την περίπτωση.
Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να ανακοινώσουμε αυτό που ανυπομονούσαμε καιρό, την επιστροφή του Νίκου Βουραζέρη στον ΑΣΤΕΡΑ, την ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και του έδωσε την ώθηση να ξεκινήσει μια αξιοζήλευτη πορεία στο ερασιτεχνικό κι όχι μόνο ποδόσφαιρο.
Με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει πανηγυρίσει ένα κύπελλο και ήταν βασικό μέλος στη λαμπρότερη περίοδο της ιστορίας του, την ποδοσφαιρική σεζόν 2006-07, όπου πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, υπό τη καθοδήγηση του αείμνηστου Αντώνη Μάνδαλου.
Έπειτα αλλά και πριν από αυτό, έχοντας θητεία και στον Ολυμπιακό Βόλου, αποτέλεσε για πάνω από μια δεκαετία τον στυλοβάτη της άμυνας του Ρήγα, αλλά και του Διαγόρα για μια τριετία, συμβάλλοντας σημαντικά στη άνοδο της ομάδας στη νέα Γ’ Εθνική.
Τελευταίοι σταθμοί ήταν ο Πρωτεσίλαος Πτελεού, το Κιλελέρ και ο Πύρασος Ν. Αγχιάλου, από τον οποίο αποκτήθηκε.
Τον καλωσορίζουμε πίσω στον ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε υγεία και συνέχιση αυτής τη αξιοζήλευτης πορείας”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου