ΤΟΠΙΚΟ

Αποτελέσματα και σκόρερ στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ

αποτελέσματα-και-σκόρερ-στο-κύπελλο-τ-855065

Με ευρείες νίκες πήραν σήμερα την πρόκριση για τη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ τόσο η Αγία Αννα όσο και ο Μαγνησιακός, όπως μαρτυρούν τα τελικά σκορ στους αγώνες με Αχιλλέα και Μυρμηδόνες.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η Αγία Αννα επιβλήθηκε στο Αχίλλειο με 0-7 με χατ-τρικ του Ζαρίφη, ενώ ο Μαγνησιακός 0-6 των Μυρμηδόνων στον Πλάτανο με χατ-τρικ του Βλάχου, χωρίς αμφότεροι να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα. Στα χαρακτηριστικά του ματς Μυρμηδόνες-Μαγνησιακός είναι ότι μετά την αντικατάσταση του Σπύρου Νούσια στο 60’ για τους φιλοξενούμενους, καθήκοντα αρχηγού ανέλαβε ο νεαρός Καρμαγάλος, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου.

Η Ακρόπολη απέναντι στους Νέους Αγίας Αννας στο Ολίμπικο δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 2-5 τους πιτσιρικάδες του Λεωνίδα Καραλή, που προσπάθησαν να ανατρέψουν το 1-3 που διαμορφώθηκε στις αρχές του πρώτου μέρους, αλλά μετά τη μείωση σε 2-3 δέχθηκαν άλλα δύο τέρματα προς το τέλος.

Στις Μικροθήβες και την Αγία Παρασκευή είχαμε το ίδιο σκορ, το 2-3. Οι Μικροθήβες, ως τυπικά φιλοξενούμενες στο γήπεδό τους απέναντι στον Ελευθεριακό, κατάφεραν στις καθυστερήσεις να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Γιάννης Βέτσικας ήταν αυτός που στο 92’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, πλασάροντας σε κενή εστία κι αφού έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα του Ελευθεριακού, ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε σε παράταση μετά την ισοφάριση προσωρινά σε 2-2 από τον Κατσούρα στο 85’.

Στην Αγία Παρασκευή η Α.ΠΟ.Β. με το αγαπημένο της σκορ, αφού έχει κερδίσει με 3-2 και στα δύο από τα τρία ματς του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ, κατέβαλε την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής, έχοντας καθαρίσει το ματς με το 1-3 στο 67’ με γκολ του Χούμπλη.

Η ενδεκάδα της Α.ΠΟ.Β. στο ματς με την Αγία Παρασκευή

Στα δύο βραδινά παιχνίδια, τέλος, επικράτησαν οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ. Στο Βασδέκειο η Αγχίαλος πήρε το εισιτήριο με σκορ 0-2 απέναντι στη Δάφνη, στον πάγκο της οποίας κάθισε για πρώτη φορά ο Στέργιος Σιαμέτης. Στο 32’ Μωυσίδης πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Αβδελά και έγραψε το 0-1, ενώ στο 70’ ο Πάσχος με κεφαλιά μετά από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Τοξότης νίκησε στην κοινή τους έδρα, το Βοηθητικό ΕΑΚ (σ.σ. είχε κρατήσει πολύ νερό από τη βροχή και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών) τον Ιάσονα Αλλης Μεριάς με 0-3 με δύο γκολ του Βαλωτή, που είχε και δοκάρι. Το σκορ είχε ανοίξει στο 10ο λεπτό ο Σκλαπάνης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κόντρα.

Σίγουρα επηρέασε τον Ιάσονα ο τραυματισμός στο χέρι του τερματοφύλακά του Αναστασίου στο 51’, με συνέπεια στη θέση του να περάσει ο φορ Αϊδινής. Στη συνέχεια τραυματίστηκε από τη μεριά των γηπεδούχων και ο Χόντος, με την ομάδα της Αλλης Μεριάς να τελειώνει το ματς γι’ αυτόν τον λόγο με δέκα.

O Βαλωτής, που πέτυχε δύο γκολ, στο σημερινό ματς του Τοξότη με τον Ιάσονα Α.Μ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα σημερινά ματς του Κυπέλλου έχουν ως εξής:

Νέοι Αγ. Άννας-Ακρόπολη 2-5

(18’ Τσαντός, 75’ Μάριος Δράκος – 5’, 22’ Παγώνης, 51’ Παπούλιας, 82’ Αξιώτης, 88’ Τσιαμήτας)

Αγία Παρασκευή-Α.ΠΟ.Β. 2-3

(18’ Κούκιος, 89’ Βέρμπης-3’ Θεοδωρίδης, 22’ Κραβαρίτης, 67’ Χούμπλης)

Αχιλλέας-Αγία Αννα 0-7

(9’, 38’, 57’ Ζαρίφης, 24’ Τσελεπής, 44’ αυτογκόλ Τσεκούρα, 77’ Σουγκάρης, 79’ Σέττος)

Μυρμηδόνες-Μαγνησιακός 0-6

(6’, 9’, 55’ Βλάχος, 22’ Νούσιας, 28’ Λούρος, 90’ Γεωργακόπουλος)

Ελευθεριακός-Μικροθήβες 2-3

(40’ Πριτσίνης, 85’ Κατσούρας-52’ Ρομάριο Καλέμι, 65’ πεν. Κυριέρης, 92’ Βέτσικας Ιωαν.)

Ιάσων Αλλης Μεριάς-Τοξότης 0-3

(10’ πεν. Σκλαπάνης, 29’, 70’ Βαλωτής)

Δάφνη-Αγχίαλος 0-2

(32’ Μωυσίδης, 70’ Πάσχος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου