ΤΟΠΙΚΟ

Διατηρήθηκαν οι αποστάσεις στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ

διατηρήθηκαν-οι-αποστάσεις-στην-κορυ-852058

Για την 10η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, ο Μαγνησιακός συνεχίζει τη … μοναχική του πορεία στην κορυφή, διατηρώντας το +5 από την Αγία Αννα, με τις δύο ομάδες να κερδίζουν αμφότερες το Σάββατο με 2-0 τον Τοξότη και με 3-1 τον Αίαντα αντίστοιχα. Επίσης, τρίποντα πήραν και οι ομάδες που μοιράζονται την 3η θέση, ο Γ.Σ.Α. και ο Σαρακηνός.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε:

Με τριάρα ο Θησέας Αγριάς

Με 3-0 κέρδισε την ομάδα της Αγχιάλου ο Θησέας Αγριάς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο 42’ για ακυρωθέν τέρμα του Σίμου, ο οποίος είχε παίξει το 1-2 με τον Πάσχο, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Θησέας πέτυχε το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Κουκουτής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αλμασίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 86’ με σουτ εκτός περιοχής από τον Αλμασίδη και το 3-0 ήρθε στο 92’ με τον Τσιανάκα, ο οποίος σκόραρε με σουτ εντός περιοχής. Στο α’ μέρος δοκάρι είχε ο Θησέας με τον Λίτσο να σεντράρει και τον Σιώμο να μην προλαβαίνει την μπάλα η οποία βρήκε στο δεξί δοκάρι και πέρασε άουτ. Ντεμπούτο με την ομάδα της Αγριάς έκανε ο Πιτσιάβας, που αποκτήθηκε από τον Πύρασο.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Ρακής (85’ Πιτσιάβας), Αλεξίου, Καραμανλής, Σιμιτσής (80’ Μίχος), Σιώμος (58’ Χατζησταμάτης), Τσιανάκας, Αλμασίδης.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Αλπάκης, Λαΐνας (70’ Δεμίρης), Σίμος, Μαγιόγλου, Γούτσιος, Αποστολίδης, Χαλιμούρδας, Δημακόπουλος, Μωυσίδης, Πάσχος, Σγατζής.

Κέρδισε τον Πύρασο

ο ΓΣ Αλμυρού

Στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου χαμογέλασε ο ΓΣ Αλμυρού προχθές το απόγευμα, κερδίζοντας με 2-1 τον γηπεδούχο Πύρασο. Οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν από νωρίς λόγω τραυματισμού τον Μιχόπουλο, είδαν γκολ του Γκάμπα να ακυρώνεται στο 31’ ως οφσάιντ, αλλά στο 43’ ο Αραπίτσας, που εκτέλεσε φάουλ, είδε την μπάλα να βρίσκει στον Διαμαντένια για να γίνει το 0-1 με αυτογκόλ.

Στο 57’ ήρθε και το 0-2. Ο Πλαβός γέμισε και ο Αραπίτσας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να στρώνεται στον Χειλά, που σκόραρε από κοντά.

Ο Πύρασος μείωσε στο τελικό 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ροτζέριο, μετά από χέρι του Ντόντα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Μπούτλας, Νίνος, Διαμαντένιας, Μπασδάνης, Θεοδωρόπουλος (83’ Κουτσούκης), Γκαραβέλας (72’ Καραγιώργος), Κατσιγιάννης (88’ Στεργίου), Φουρκιώτης, Ροτζέριο, Μπουμπούκης (83’ Παπαδογεώργος).

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Μιχόπουλος (9’ Γκάμπας), Τσιαγιανίδης, Θυμιόπουλος (87’ Αράπης), Ντόντα, Πλαβός, Θεοδωρόπουλος, Καρράς, Αραπίτσας, Χειλάς, Κλουκουτάρας (72’ Μπασαγιάννης)

Εξάσφαιρος

ο «φιλοξενούμενος»

Σαρακηνός

Ο φιλοξενούμενος στο γήπεδό του Σαρακηνός, κέρδισε 0-6 την τυπικά γηπεδούχο Δήμητρα χθες το μεσημέρι. Ο Γκλαβίνης σκόραρε τόσο στο 15ο όσο και στο 20ό λεπτό και ο νεαρός Βαρβέκης πέτυχε στο ντεμπούτο του επίσης δύο τέρματα. Αρχικά στο 53ο και στη συνέχεια στο 58ο λεπτό.

Ο Καλλιακούδας σημείωσε το 0-4 με σουτ εκτός περιοχής ενδιάμεσα και στο 55’, ενώ το τελικό 0-6 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Μπέικος.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μάνος (75’ Ξηρομερίσιος), Κουτσοκέρας, Βαγγ. Ρούσσας, Νικοβιώτης, Γκρέμι, Ζαντιώτης, Μ. Στουρνάρας, Παπαγεωργίου, Νικογιάννης, Π. Ρούσσας (46’ Ραμαντάνης), Μόσχος.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δουλάς (72’ Δημόπουλος), Σκούρας, Τσάνιος, Καλαμάτας, Πρίφτι (65’ Σύρρος), Τσιάνος, Καλλιακούδας, Γκλαβίνης (46’ Βαρβέκης), Θεοδωρίδης (68’ Στεργίου), Μπέικος.

Πέρασε από

τη Σούρπη

η Αγία Άννα

Νικηφόρα πέρασε από τη Σούρπη η Αγία Άννα, κερδίζοντας με 3-1 τον Αίαντα. Το 0-1 ήρθε στο 43’ από τον Παπαδημητρίου μετά από γύρισμα του Σέττου και στο 70’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τρομερό σουτ του Θανάση Μπιρμπίλη από τα 35 μέτρα που χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι αρχικά.

Ωστόσο, η Αγία Άννα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 73’ με τον Τσελεπή να σημειώνει το 1-2 και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Παπαδημητρίου.

Από το παιχνίδι δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες, με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» για τέρμα του Κομπούρα, που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στο 85’, ενώ στη φάση του πέναλτι, ζήτησαν επιθετικό φάουλ.

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Φαράντος, Παπανικολόπουλος (65’ Νικογιάννης), Βούλγαρης, Στεφανής, Κατσαβριάς (65’ Κομπούρας), Μακανίκας, Μπιρτσάι, Κωστούλας (65’ Παπαδόπουλος), Δημητρίου, Μπιρμπίλης.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγιέ, Αλεξανδρής, Παπαδήμος, Χολέβας, Ρόκας, Αργύρης, Τσελεπής (79’ Καλαμίδας), Βέργος (84’ Πετράκος), Παπαδημητρίου, Κορέτα, Σέττος.

Συνεχίζει ακάθεκτος

ο Μαγνησιακός

Ο Μαγνησιακός μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στον Τοξότη, κατάφερε ωστόσο να κερδίσει με 2-0. Το 1-0 σημειώθηκε στο 10ο λεπτό μετά από κόρνερ του Αγιασιώτη, στο οποίο ο Σιάτρας πήρε την κεφαλιά-πάσα για τον Σιώμο, που σκόραρε με γυριστό σουτ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται μάταια για χέρι του Σιάτρα στον διαιτητή Γ. Τασιόπουλο.

Ο Τοξότης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 13’ με τον Βαλωτή να σουτάρει και αφού η μπάλα κόντραρε ο Μάστορας δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Λάμπρου στο 18’ και μετά από οκτώ λεπτά αντικαταστάθηκε από τον Παναγιώτου.

Ο Μαγνησιακός που είχε δώσει χώρο στον Τοξότη, αλλά χωρίς να το εκμεταλλευθούν οι φιλοξενούμενοι, πέτυχε και δεύτερο τέρμα χάρις στον νεοεισελθόντα Χριστίδη, που σκόραρε με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά στο 85’ έπειτα από μεταβίβαση του Βλάχου στον Αγιασιώτη και ασίστ του τελευταίου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης (89’ Κρανιάς), Παπαδόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος, Αγιασιώτης (89’ Ζαρκαδής), Ψιάνος, Γαλανόπουλος, Σιώμος (74’ Χριστίδης), Λούρος (56’ Βλάχος), Ζάχος (74’ Οικονόμου).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάννης, Λάμπρου (26’ Παναγιώτου), Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Μάστορας, Κωνσταντάκος, Ζαφειρίου (81’ Α. Παλάσκας), Κόντρα, Βαλωτής.

Μισή ντουζίνα γκολ

κόντρα σε 9 παίκτες

Με μισή ντουζίνα γκολ ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε την ΕΛ Νηλέας χθες στο γήπεδο του Βελεστίνου, όπου οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 9 μόλις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα για την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη απουσίαζαν οκτώ ποδοσφαιριστές λόγω ίωσης και άλλοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή και με τιμωρία.

Ο Γάρος άδραξε την ευκαιρία, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων κι αφού ο Γκάγκας είχε πετύχει το 1-0 με κεφαλιά στο 8’.

Ο αρχηγός των Βελεστινιωτών σκόραρε με πλασέ στο 17’, με κεφαλιά στο 32’ και στο 41’ με νέο πλασέ, ενώ το 5-0 σημειώθηκε με στο 55’ με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Γλάρος στο 68’ με σουτ εντός περιοχής, με τον 15χρονο να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Φώτο, Αποστολίδης (46’ Μπαλαμώτης), Γκάγκας, Κολυμήτρας, Βλιώρας (46’ Γλάρος), Πατσής (46’ Τσιτσικλής), Χότζα (46’ Χόντος), Βαϊόπουλος (46’ Χασάπης), Γάρος, Σιόβας, Τσιακίρης

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Χατζηαντωνίου, Μασούρας, Κώστογλου, Σιδέρης, Σταμπούλογλου, Πάγια,

Ρίζος, Μάρκο, Μιχαλόπουλος

Ισοπαλία στα Καλά Νερά

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ΑΕ 2002 και Ακρόπολη πήραν από ένα βαθμό χθες, με το 2-2 να μην αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη. Στο 26’ έγινε το 1-0 από κεφαλιά του Κόρδα μετά από σέντρα του Γαλάνη, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι με τον σκόρερ τους, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα αμυντικού, κι ενώ οι της ΑΕ 2002 ζήτησαν και κόκκινη, χωρίς αποτέλεσμα. Την εκτέλεση του Κόρδα, απέκρουσε ο Βίτσος, πέφτοντας κάτω δεξιά. Η Ακρόπολη αφού δεν δέχθηκε δεύτερο τέρμα, ισοφάρισε στο 35’ σε με πλασέ εντός περιοχής από τον Παγώνη.

Επτά λεπτά αργότερα και στο 42’ ο Παρίσης με σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 2-1 και το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 62’ από τον Δουλά που έκανε το κλέψιμο εκτός περιοχής και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του, που θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη, αν οι Παγώνης – Πούλιος δεν αστοχούσαν από πλεονεκτική θέση.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Βέρντοβα, Γαλάνης, Βέργος, Παπαϊωάννου (60’ Στόικος), Βεργοζήσης (90’ Κουβαράς), Γώγος, Σουλάι (60’ Προβιάς), Παρίσης, Στουμποβίκος (46’ Σιαμέτης), Κόρδας

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Μαλλιαρός (85’ Τσούτσας), Πούλιος (78’ Πασσιάς), Παπούλιας, Κολυμήτρας, Βασιλείου, Δουλάς, Βαρελόπουλος, Παγώνης (89’ Ν. Τσουκάλης), Μ. Τσουκάλης (78’ Χρυσαφόπουλος), Κουτσώνας

Αποτελέσματα (10η)

Αίας Σούρπης-Αγία Άννα 1-3

Πύρασος-Γ.Σ. Αλμυρού 1-2

Μαγνησιακός-Τοξότης 2-0

Θησέας-ΦΘ Αγχίαλος 3-0

Δήμητρα-Σαρακηνός 0-6

Ρήγας Φεραίος-Ε.Λ. Νηλέας 6-0

Βαθμολογία

  1. Μαγνησιακός 28
  2. Αγία Άννα 23
  3. ΓΣ Αλμυρού 21
  4. Σαρακηνός 21
  5. Θησέας Αγριάς 20
  6. Ρήγας Φεραίος 20
  7. Πύρασος 15
  8. Αίας Σούρπης 15
  9. Τοξότης 13
  10. Ακρόπολη 8
  11. ΦΘ Αγχίαλος 5
  12. ΕΛ Νηλέας 5
  13. ΑΕ 2002 4
  14. Δήμητρα 0

Επόμενη (11η)

Αγία Άννα-Γ.Σ. Αλμυρού

Ε.Λ. Νηλέας-Αίας Σούρπης

Τοξότης-Πύρασος

Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος

Σαρακηνός-Μαγνησιακός

Φ.Θ. Αγχίαλος-Α.Ε. 2002

Δήμητρα-Θησέας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου