ΤΟΠΙΚΟ

Δεν ξέχασαν τον Αλεξ

δεν-ξέχασαν-τον-αλεξ-847907

Δύο χρόνια μετά την απώλεια του Σκοπελίτη τίμησαν τη μνήμη του

Δύο χρόνια μετά από την απώλεια του Αλεξάνδρου Σκοπελίτη, ο Αρης Μελισσατίκων τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε στα 21 χρόνια μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο σύλλογος των Μελισσατίκων, στον οποίο υπήρξε μέλος, έδωσε όπως και πέρσι έτσι και φέτος φιλικό αγώνα στη μνήμη του με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Παρόντες ήταν οι φίλοι του, συμπαίκτες και αντίπαλοι, που με το δικό τους τρόπο έφεραν στη μνήμη τους τον Αλέξανδρο και το γέλιο που τόσα απλόχερα χάριζε ο ίδιος. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί με 2-1, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα το σκορ έχει μηδαμινή σημασία, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και ο αδερφός του αδικοχαμένου Αλέξανδρου, ο Φίλιππος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα με τα κιτρινόμαυρα, ευχαριστώντας έτσι όλους όσοι έδωσαν το παρών στο ξεχωριστό παιχνίδι, με την ευχή όλων ποτέ ξανά να μην θρηνήσουμε αντίστοιχη απώλεια. Η συνάντηση είχε διάρκεια 80 λεπτών και από την ΕΠΣΘ ορίστηκαν ως διαιτητής ο κ. Κούστας με βοηθούς τους κ.κ. Τασιόπουλο και Αντωνίου. Το παρών έδωσε επίσης και ο πρόεδρος της Ενωσης κ. Λασκαράκης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπως και εκ μέρους του Αρη ο κ. Καρταπάνης, που στη συνέχεια απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής για τη συμμετοχή της. Πριν τη σέντρα του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Αρη εναπόθεσαν άσπρα τριαντάφυλλα στο μνημείο με τη φωτογραφία του Αλέξανδρου, το χαμόγελο του οποίου θα παραμείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου