ΤΟΠΙΚΟ

Σήμερα η 25η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ

σήμερα-η-25η-αγωνιστική-της-β-επσθ-845621

Ακρόπολη και Παγασητικός έχουν κλειδώσει ήδη την άνοδο και αγωνίζονται πλέον με στόχο την κατάκτηση του τίτλου

Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας διεξάγεται σήμερα με όλες τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη. Ολες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 5 μ.μ.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ακρόπολη και Παγασητικός που έχουν κλειδώσει ήδη την άνοδο, αγωνίζονται πλέον με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Η Ακρόπολη κοντράρεται με τη Δύναμη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, ενώ ο Παγασητικός δοκιμάζεται στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής κόντρα στον Ιάσονα. Ο Ιάσονας θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, λόγω επανασποράς εκείνου της Αλλης Μεριάς.

Πάντως, σε περίπτωση ήττας της ομάδας του Σέσκλου και νίκης του Παγασητικού, οι δεύτεροι θα κλείσουν την ψαλίδα στους 3 βαθμούς και ακολουθεί στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το ντέρμπι μεταξύ τους. Εκεί αναμένεται να κριθεί ο τίτλος.

Σε περίπτωση όμως νίκης της Ακρόπολης η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια μία αγωνιστική πριν το τέλος. Στην αναμέτρηση της Ακρόπολης με τη Δύναμη θα διαιτητεύσει ο Νικόπουλος, ενώ σε εκείνη του Παγασητικού με τον Ιάσονα ο Δημητριάδης.

Ο Τοξότης που την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται τον Κένταυρο στο βοηθητικό του ΕΑΚ με ρέφερι τον Σαρρή. Ακόμη, οι Νέοι Αθλητές δοκιμάζονται στην έδρα της Μακρινίτσας στην Πορταριά, με «άρχοντα» τον Ρούση.

Ωστόσο, από την προηγούμενη αγωνιστική εκκρεμεί η αναμέτρηση μεταξύ του Ανθιμου Γαζή και των Νέων Αθλητών. Η ομάδα της Νίκης απέστειλε αίτημα στην ΕΠΣΘ ζητώντας την αναβολή του παιχνιδιού λόγω της συμμετοχής παικτών της στη μικτή. Η ΕΠΣΘ ανέβαλε το ματς και σύμφωνα με τις παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 22 του ΚΑΠ Ερασιτεχνών, μπορεί να ορίσει το παιχνίδι μέσα σε 25 μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το παιχνίδι αναμένεται να οριστεί για την επόμενη Τετάρτη 25/5.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα, Σάββατο 21/5

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ, 5μ.μ.,
Τοξότης – Κένταυρος Ν.Π.
(Σαρρής, Κόκκαλης, Γεωργατζής)

Γηπ. Γατζέας, 5μ.μ.,
Ανθ. Γαζής – Εθνικός
(Χαλβατζάκος, Σακκάς, Τριφονίδης)

Γηπ. Πορταριάς, 5μ.μ.,
Μακρινίτσα – Ν.Α. Νίκης
(Ρούσης, Καφτεράνης, Μαγουλιανίτης)

Γηπ. Ι. Μ. Δημητριάδος, 5μ.μ.,
Δύναμις – Ακρόπολη
(Νικόπουλος, Βλάχος, Βαρτσάκης)

Γηπ. Αγ. Παρασκευής, 5μ.μ.,
Ιάσων Α.Μ. – Παγασητικός
(Δημητριάδης, Γόργορης, Σφυρής)

Γηπ. Αγ. Θεοδώρων, 5μ.μ.,
Αργοναύτες – Ελευθεριακός
(Σαμαράς, Δημητράκης, Κατσιγιανάκης)

Ρεπό: Ενωση Λεχωνίων/Νηλέα

Οι σκόρερ

19 ΓΚΟΛ: Παγώνης (Ακρόπολη), Μιχολίτσης (Ακρόπολη)

16 ΓΚΟΛ: Καλογριάς (Ιάσων Α.Μ.)

15 ΓΚΟΛ: Ρουμπάτης (Παγασητικός / Δύναμις)

11 ΓΚΟΛ: Γκλαβίνης (Ν.Α. Νίκης)

10 ΓΚΟΛ: Μαγγιώρος (Παγασητικός)

8 ΓΚΟΛ: Κουβαράς (Λεχώνια),Μπογδανίδης (Αργαλαστή)

7 ΓΚΟΛ: Παλάντζας (Εθνικός), Κλ. Τσένα (Τοξότης), Δημητρόπουλος (Μακρινίτσα), Ζάρρας (Αργοναύτες), Πριτσίνης (Ελευθεριακός), Κουτσουνίδης (Α. Γαζής).

6 ΓΚΟΛ: Χατζησταμάτης (Δύναμις), Τ. Κολημήτρας (Ακρόπολη), Σιώμος (Ν.Α. Νίκης), Δαμάσκος (Ν.Α. Νίκης), Τσανάκας (Ν.Α. Νίκης), Νικογιάνννης (Αργοναύτες), Καρυώτογλου (Ελευθεριακός)

5 ΓΚΟΛ: Θεοδωρόπουλος (Ιάσων Α.Μ.), Περεντίδης (Εθνικός), Μπερτζέμης (Παγασητικός), Μπραχόλης (Παγασητικός), Μπούρντα (Παγασητικός), Παπαϊωάννου(Δύναμις), Τσιατσιάνης (Τοξότης), Κ. Κολημήτρας (Ακρόπολη), Χρηστίδης (Ν.Α.Νίκης), Δαϊλιάνης (Αργοναύτες)

4 ΓΚΟΛ: Τσάνιος (Ιάσων Α.Μ.), Ραφτόπουλος (Λεχώνια), Ντελάκος (Μακρινίτσα), Παραδάκης (Τοξότης), Μάρκο (Τοξότης), Μαρούγκας (Παγασητικός), Σαραφείδης (Δύναμις), Φ. Φώτου (Ακρόπολη),Κατσαρός (Α. Γαζής), Λάσκος (Α. Γαζής) Δανηλόπουλος (Α.Γαζής)

3 ΓΚΟΛ: Ρακής (Ιάσων Α.Μ.), Τσίγγας (Ιάσων Α.Μ), Παλάσης (Εθνικός), Μωραΐτης (Εθνικός), Κοθώνας (Εθνικός), Ρηγίνος (Παγασητικός), Ζάννης (Παγασητικός), Μεντής (Λεχώνια), Σκόνδρας (Λεχώνια), Τριχιάς (Τοξότης), Μπίλο (Μακρινίτσα), Πουρνάρας (Μακρινίτσα), Κουτσαρνάκης (Μακρινίτσα), Νιτσάι (Αργαλαστή), Φ. Γώγος (Αργαλαστή), Τζήκας (Αργαλαστή), Τ. Τσούτσας (Ακρόπολη), Αλία (Αργοναύτες), Τηγανόπουλος (Αργοναύτες), Π. Δημητρίου (Αργοναύτες), Μαυρούδης (Ελευθεριακός), Κ. Θεοδώρου (Α. Γαζής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου