ΤΟΠΙΚΟ

Οι Βολιώτες Dildos στους τελικούς

οι-βολιώτες-dildos-στους-τελικούς-845548

Αυλαία στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League

Οι Dildos αγωνίζονται σήμερα στην Αθήνα για να κατακτήσουν τον τίτλο του Πανελλήνιου πρωταθλητή. Η Βολιώτικη ομάδα αποτελεί μία από τις πλέον ενεργές παρουσίες στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League. Φέτος κατέκτησαν για πέμπτη σερί χρονιά το τοπικό πρωτάθλημα και επιδιώκει και πάλι τη διάκριση σε πανελλήνια βάση. Η φετινή ομάδα των Dildos στελεχώνεται από τους Σ. Γράντα Ι. Αντζούρη Α. Αντζούρη, Κ. Τσιουρέλη, Α. Αναστασίου, Σ. Φαράντο, Β. Κουρτέλη, Κ. Καρμανιώλα και Κ. Μαλισσόβα.

Οι 16 ομάδες, 12 για το πρωτάθλημα και 4 για το Κύπελλο ρίχνονται στη μάχη της τελικής φάσης σε έναν μαγευτικό τόπο με στόχο να τα δώσουν όλα για να σηκώσουν τις δύο πολυπόθητες κούπες.

Το φαντασμαγορικό ρίξιμο της αυλαίας στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League διεξάγεται στο «The Ranch» του Σοφικού Κορινθίας και θα αναδείξει τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας.

Η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Total UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του EMF EURO 2016 (miniEURO μέχρι προσφάτως), Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου