ΤΟΠΙΚΟ

Στην Καρδίτσα αγωνίζεται ο Ηρακλής

στην-καρδίτσα-αγωνίζεται-ο-ηρακλής-845541

Τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καρδίτσας αντιμετωπίζει σήμερα στην τρίτη στροφή του μίνι πρωταθλήματος, του 6ου ομίλου, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική ο Ηρακλής. Ο λόγος για τον Α.Ο. Σελλάνων. Πρόκειται για ένα αξιόλογο σύνολο και παράλληλα μια έμπειρη ομάδα όσον αφορά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, καθώς πρωταγωνιστεί συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη μετά από δύο συνεχόμενες ήττες θέλει σήμερα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της.

Υπενθυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν στην Κατερίνη με 2-1, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε από τον πρωταθλητή του όμορου νομού, Απόλλωνα Λάρισας, στο Π. Μαγουλάς με 1-3 πραγματοποιώντας μέτριο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη μεριά ο Α.Ο. Σελλάνων προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με τον Διαγόρα Σεβαστής, ενώ στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από την ομάδα της Λάρισας με 1-2.

Οι κυανόλευκοι έκαναν μόλις μία προπόνηση την Παρασκευή στο γήπεδο της Νίκης ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αφού μετά το ματς της Τετάρτης ο τεχνικός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Φασουράκης θα έχει και πάλι στη διάθεσή του το Νίκο Ντούρο, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί στο ματς στην Κατερίνη. Ακόμη, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αντι Φέζο που την Τετάρτη αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο όντας τραυματίας, ο οποίος όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η κυανόλευκη αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Καρδίτσα αποτελείται από τους 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ανατολής, Ασλάνογλου, Θάνος, Κοντοβάς, Πολυμέρου, Ντούρο, Σουλιώτης, Μοράλες, Τζιόλας, Ζαρίφης, Φέζο, Γκάγκας, Μόσιος, Τσουκάλης, Τσελεπής, Νούσιας, Τζήμας, Μόκιας, Σοροβόλας..

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Προαστίου, στις 5 μ.μ. Ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γρατσάνης Ευάγγελος και βοηθοί του θα είναι οι Λεωνίδας Κωνσταντίνος και Σταφυλάς Κωνσταντίνος, όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Δάλλας Κωνσταντίνος από την Ηπειρο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΑΟ Σελλάνων – Ηρακλής Βόλου

(Γρατσάνης, Λεωνίδας, Σταφυλάς)

Διαγόρας Σεβαστής – Απόλλων Λάρισας

(Τζοβάρας, Δόσκορης, Καραγιάννης)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα ΓΚΟΛ Β.

1. Απόλλων Λάρισας 5-2 6

2. Διαγόρας Σεβαστής 4-2 4

3. Α.Ο. Σελλάνων 2-3 1

4. Ηρακλής Βόλου 2-6 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου