ΤΟΠΙΚΟ

Συγχαρητήρια στο Ρήγα Φεραίο

συγχαρητήρια-στο-ρήγα-φεραίο-845200

Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί και πάλι στη Γ’ Εθνική και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και δημοτικός σύμβουλος κ. Κουσκουρίδας Μιχάλης εξέδωσε δήλωσή με στην οποία αναφέρεται στη φετινή επιτυχία της ομάδας.

Συγκεκριμένα: «Με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, αλλά κυρίως ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα μας φέτος πέραν του ότι επέτυχε τον κύριο στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία της Γ’ Εθνικής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αγωνιστικά και οργανωτικά είχε σπουδαία και επιτυχημένη πορεία.

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας τον Λάκη Μπακάλη, ο οποίος ως προπονητής της ομάδας την τελευταία πενταετία, με σοβαρή δουλειά δημιούργησε ένα πειθαρχημένο σύνολο που στηρίζεται στη συλλογικότητα, αποδίδοντας σοβαρό και πολλές φορές ποιοτικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση όχι μόνον των αντιπάλων και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Η ομάδα μας σήμερα αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του Δήμου μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια και πιστεύω ότι και η Δημοτική Αρχή πρέπει έμπρακτα να δείξει την αμέριστη στήριξη και να προσφέρει ότι καλύτερο και περισσότερο μπορεί στη διοίκηση της ομάδος.

Βεβαίως η επιτυχημένη αγωνιστική πορεία της ομάδας είναι αποτέλεσμα και της καλής και επίπονης προσπάθειας και δουλειάς που γίνεται στον τομέα οργάνωσης και διαχείρισης από τη διοίκηση της ομάδας, τα μέλη της οποίας έχοντας σωστή φιλοσοφία για τα ποδοσφαιρικά δρωμένα και παραμένοντας πιστοί στην απλή και δημιουργική διαχείριση των θεμάτων και των προβλημάτων της ομάδας, προσφέρουν την αμέριστη στήριξη στην αγωνιστική προσπάθεια του προπονητή και των παικτών, συνέβαλλαν τα μέγιστα στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Κάθε πετυχημένη πορεία δημιουργεί υποχρεώσεις και μεγαλύτερες προσδοκίες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό πέρα από την καλόπιστη κριτική που οι περισσότεροι φίλαθλοι κάνουμε, ευθύνη όλων μας είναι να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια της διοίκησης με ότι δυνάμεις έχει ο καθένας μας για να διασφαλίσουμε την προοπτική και το ευοίωνο μέλλον της ομάδας.

Κλείνοντας, θέλω δώσω τα θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της διοίκησης που έχουν την ευθύνη, στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της ομάδος μας, για το σπουδαίο πραγματικά έργο που γίνεται στις ακαδημίες, στις οποίες στηρίζετε το ποδοσφαιρικό μέλλον της ομάδος του Ρήγα Φεραίου.

Εύχομαι καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ομάδος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου