ΤΟΠΙΚΟ

Πρώτος παραμένει μόνο ο Αίας

πρώτος-παραμένει-μόνο-ο-αίας-837669

Μετά τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής προχωρώντας με τέταρτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια – Ολες οι αναμετρήσεις σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

«Καθάρισε» ο Χειλάς για Αία

Ο Αίας Σούρπης δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τη Δάφνη με σκορ 3-0. Στο 18’ έγινε το 1-0 όταν ο Χειλάς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και «κρέμασε» τον Πρέζα, που αποχώρησε λίγο αργότερα ως τραυματίας. Στο 50’ ο Θ. Κατσαβριάς με ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έγραψε το 2-0 και στο 64’ μετά από σέντρα του Βούλγαρη, ο Χειλάς με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ντεμπούτο με την φανέλα του Αίαντα έκαναν ο 14χρονος τερματοφύλακας Κουτσογεωργίου και ο 16χρονος Μπάκος που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός.

Αίας-Δάφνη 3-0

Σκόρερ: (18’, 64’ Χειλάς, 50’ Θ. Κατσαβριάς)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης (73’ Κουτσογεωργίου), Μπάκος, Δ. Τσάμης (80’ Μπαράκου), Πλαβός, Χρηστέλος, Κ. Κατσαβριάς (65’ Κωστούλας), Βούλγαρης, Αλ. Αραπίτσας, Γ. Αραπίτσας, Χειλάς (65’ Παπανικολόπουλος), Θ. Κατσαβριάς

ΔΑΦΝΗ: Πρέζας (19’ λ. τρ. Πλιάκας), Βαρελόπουλος, Ταμπάκου (33’ λ. τρ. Κορδαλής), Τσιαχτάνης, Χιώτης, Λιόλιος, Μ. Κιπτίου, Πλαφαδέλης, Βαϊόπουλος (72’ Τάσσιος), Μαρέδης, Τσαρέλας

Στο ρελαντί η Αγία Αννα

Στο Βασδέκειο η Αγία Αννα δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στην ΑΕ 2002 και πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της (4-1). Στο 18’ ο Τζοβάρας πάσαρε κατάλληλα για τον Σέττο, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Στο 40’ έγινε το 2-0 με σουτ του Τζοβάρα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Η ομάδα των Καλών Νερών μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 76’, με τον Στουμποβίκο που απέφυγε τον Ι. Βέργο και πλάσαρε εύστοχα στην δεξιά γωνία της εστίας του Τσιτσιρίκου. Η Αγία Αννα ανέβασε στροφές και στο 77’ ο Ματθαίου με πλασέ έκανε το 3-1. Στο 84’ μετά από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων, ο Σιώμος τροφοδότησε τον Ματθαίου, ο οποίος με άψογο κοντρόλ, δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τέλος, στο 82’ η ΑΕ 2002 αγωνίστηκε με 10 παίκτες, καθώς ο Κ. Βέργος τραυματίστηκε και μετέβη στο Νοσοκομείο του Βόλου για εξετάσεις, ενώ ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Στέργιος Σιαμέτης είχε μόλις 13 παίκτες στη διάθεση του.

Αγία Αννα-ΑΕ 2002 4-1

Σκόρερ: (18’ Σέττος, 40’ Τζοβάρας, 77’, 84’ Ματθαίου-76’ Στουμποβίκος)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Τσιτσιρίκος, Χατζητρακόσιας (78’ Α. Οικονόμου), Πατσής, Ζαρίφης, Μπασδάνης (55’ Ματθαίου), Ι. Βέργος, Σ. Τσιουρέλης (78’ Α. Σιώμος), Αγασιώτης, Τσελεπής, Τζοβάρας, Σέττος (72’ Κακάλιας)

ΑΕ 2002: Μητράκος, Βερντόβα, Σφέτσιος, Κ. Βέργος, Σταθόπουλος (46’ Μ. Γαλάνης), Κόρδας (46’ Κούρτι), Παρίσης, Βεργοζήσης, Κωστούλας, Στουμποβίκος, Τερλεξής

«Τεσσάρα» της Αγίας Παρασκευής στην Ακρόπολη

Η Αγία Παρασκευή πήρε μεγάλη νίκη επί της Ακρόπολης με σκορ 4-0 και εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σ. Γκάγκα για εξύβριση σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και ελάχιστες φάσεις διαδραματίστηκαν μπροστά από τα καρέ των δύο ομάδων. Μόλις στο 5’ σουτ του Βούκουτου εκτός περιοχής, ο Στούκας απέκρουσε. Η Ακρόπολη έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 30’ όταν από σέντρα ακριβείας του Σ. Γκάγκα, ο Πασιάς με κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Τέλος, στο 40’ σουτ του Βούκουτου εκτός περιοχής λίγο άουτ. Στο 49’ σέντρα του Γ. Τσουκάλη και κεφαλιά του Παγώνη πέρασε άουτ. Καλές στιγμές καταγράφηκαν για την Αγία Παρασκευή στο 56’ με σουτ του Βαΐτση εκτός περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 62’ και στο 74’ ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης Στούκας εξουδετέρωσε σουτ του Κούκιου στο 62’ και απ’ ευθείας φάουλ του Μαρμαρινού στο 74’.

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα τέρματα και κατέκτησαν μια σπουδαία νίκη. Στο 76’ ο Κούκιος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 80’ σουτ του Μαστακούλη κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Στούκα (2-0). Στο 84’ ο Κάλλιας με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έγραψε το 3-0 και στο 86’ ο Μαρμαρινός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έβαλε την τελική του «σφραγίδα» για το τελικό 4-0.

Αγία Παρασκευή-Ακρόπολη 4-0

Σκόρερ: (76’ Κούκιος, 80’ Μαστακούλης, 84’ Κάλλιας, 86’ πεν. Μαρμαρινός)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καγιάννης, Βαρελόπουλος, Βαΐτσης, Λούμπαρδος, Πάτσης, Πιτσάβας (78’ Κάλλιας), Σταματίου, Μαρμαρινός (88’ Στρατόπουλος), Βούκουτος (88’ Αντωνίου), Κούκιος, Βασιλείου (68’ Μαστακούλης)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ζάγκας, Πασιάς, Σουλιώτης (81’ Γ. Τσουκάλης), Α. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας, Αντωνίου, Σ. Γκάγκας, Παγώνης, Σταυραντώνης (66’ Τσούτσας), Αξιώτης (Μ. Τσουκάλης)

Μισή ντουζίνα γκολ πέτυχε ο Σαρακηνός

Εύκολο απόγευμα και εμφατική νίκη για τον Σαρακηνό, καθώς συνέτριψε με 6-1 τους Μυρμιδόνες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη, άνοιξε στο 20’, όταν από παράλληλη σέντρα του Γιοβάνη ο Τσιουρής με γυριστό όμορφο σουτ πέτυχε το 1-0. Η συνέχεια στο β’ μέρος ήταν καταιγιστική για τους ροσονέρι, αφού στο 60’ κέρδισαν πέναλτι με τον Τσιουρή και από την «άσπρη βούλα» του πέναλτι ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0. Μετά από ωραίο γύρισμα του Κατσαβριά, ο Μηλιώνης με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1 στο 68’, αλλά το καμπανάκι ήχησε στα αυτιά των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα ο Σαρακηνός ήταν καταιγιστικός. Στο 68’ μετά από ασίστ του Τσιουρή, ο Τσιάνος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 3-1. Στο 73’ο Γιοβάνης με σουτ, έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της αντίπαλης για το 4-1. Στο 78’ μετά από άψογο συνδυασμό Τσιάνου και Τσιουρή, με τον τελευταίο να πετυχαίνει χατ-τρικ με διαγώνιο σουτ (5-1). Τέλος, ο Τσιάνος με πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 6-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καλαμάτας αντικαταστάθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα και μετέβη στο Νοσοκομείο του Βόλου, μιας και γύρισε το γόνατο.

Σαρακηνός-Μυρμιδόνες 6-1

Σκόρερ: (20’, 60’ πεν. 78’ Τσιουρής, 68’, 85’ Τσιάνος, 73’ Γιοβάνης-68’ Μηλιώνης)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάνης, Αδάμος (65’ Τριανταφύλλου), Γιαμαλής, Σιδηρόπουλος, Κουτσογιάννης (73’ Γκλαβίνης), Δημόπουλος (73’ Αϊντίνι), Καλαμάτας (2’ λ.τρ. Γώγος), Αντωνίου (60’ Ρ. Δημόπουλος), Τσιάνος, Τσιουρής

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γκόγκος (80’ Στέκας), Κοντοβάς (62’ λ.τρ. Καραπτσιάς), Μάντζαρης, Κατσαβριάς, Μακρής, Τσέργας, Αράπης (80’ Καλαμάς), Πραττής, Μηλιώνης, Τσόγκας, Χριστοδουλόπουλος

Σεφτέ στις νίκες για Αστέρα

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αστέρας Ριζομύλου επί της Μακρινίτσας με σκορ 1-3. Οι παίκτες του Χρήστου Καψιώτη προηγήθηκαν στο 10’με σουτ του Λουφόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 14’ από ασίστ του Σιαμέτη, ο Μπραχόλι πλάσαρε εύστοχα για το 0-2. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με «βολίδα» του Μωυσίδη που κατέληξε στο δεξί «Γ» του Βίτσου, όμως στο 70’ έγινε το 1-3, όταν ο Μπραχόλι έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε το σώμα του Μωυσίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Μακρινίτσα-Αστέρας 1-3

Σκόρερ: (63’ Μωυσίδης-10’ Λουφόπουλος, 14’ Μπραχόλι, 70’ αυτ. Μωυσίδης)

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Ορφανός, Ντάκος, Χριστοδούλου, Αλεξίου, Καζδαρίδης (35’ λ. τρ. Σαββάκης), Τσίγγας, Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης (63’ Βλάχος), Μωυσίδης, Παλαμιώτης, Καναβός (64’ Αναστασόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βίτσος, Λουφόπουλος, Καραπλιάγκος (86’ Μακρονάσιος), Ι. Αποστολίδης (46’ Τσάμης), Σεσκλιώτης, Καραλόπουλος, Ξηρομερίτης, Καρατζιώλης (86’ Πρίντζος), Σιαμέτης (75’ Σταίδης), Χαλιμούρδας (65’ Δ. Αποστολίδης), Μπραχόλι

Τρίτη σερί νίκη η Αγχίαλος

Τρίτη σερί νίκη σημείωσε η Αγχίαλος, καθώς επιβλήθηκε επί του Τοξότη με σκορ 3-0. Στο 37’ μετά από σέντρα του Νούσια ο Κάρρος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 65’ με πανομοιότυπο τρόπο επιτεύχθηκε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Νούσιας σέντραρε από τα δεξιά και ο Κάρρος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, διπλασιάζοντας παράλληλα τα προσωπικά του τέρματα. Στο 85’ από κάθετη του Σγαντζή, ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων Νούσιας, με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Δοκάρι για τον Τοξότη είχε ο Λ. Δενελάβας στο 70’.

Αγχίαλος-Τοξότης 3-0

Σκόρερ: (37’, 65’ Κάρρος, 85’ Νούσιας)

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Μουράβας, Τσέλιος (70’ Τσάκαλος), Παυλίδης (78’ Στεργιόπουλος), Γούτσιος, Μαγιόγλου, Σίμος, Δαμάσκος, Δράγνης, Θάνος (78’ Σγαντζής), Κάρρος (75’ Ζαφειρίου), Νούσιας

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Κόκκαλης (75’ Λάιος), Λέτσος (46’ Ντακούλης), Ιωάννου, Καψιώτης, Σκλαπάνης, Γερακίνης (46’ Ντίτσιος-60’ λ. τρ. Σαρρής), Παπουτσής, Λ. Δενελάβας, Κωνσταντάκος, Δεμίρης (46’ Θαλασσινός)

Ρήγας και Πύρασος «κόλλησαν» στο μηδέν

Σε ένα ντέρμπι με αρκετό δυναμισμό και… συγκεκριμένες φάσεις, Ρήγας Φεραίος και Πύρασος αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου παραμένοντας ωστόσο αήττητοι για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Η πρώτη στιγμή ανήκε στον Ρήγα με το μακρινό σουτ του Γκάμπα στο 10ο λεπτό να περνά άουτ. Εφτά λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απώλεσαν σημαντική ευκαιρία με τον Αραμπατζή να εκτελεί φάουλ αλλά ο Γουτούλης δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 21’ ο Αραμπατζής από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε άστοχα και πλησιάζοντας προς τη λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 42’ μετά από σέντρα του Μυργιώτη και κεφαλιά του Χάνου με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα, κι έπειτα από νέο φάουλ του Μυργιώτη, η μπάλα έφθασε στον ίδιο για να πλασάρει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Τζίκας πλάσαρε από τα αριστερά, με το δεξί, όμως ο Σταμέλος μπλόκαρε. Από κόρνερ του Γουτούλη στο 57’ ο Γάρος επιχείρησε άστοχο σουτ από την άσπρη βούλα. Απευθείας χτύπημα φάουλ του Χάνου στο 66’ πέρασε εκτός εστίας με τον Αραμπατζή στο 70’ να φεύγει στην αντεπίθεση και να σουτάρει από θέση πλάγια αριστερά στην περιοχή, όμως ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων ήταν σε ετοιμότητα.

Ο πολύ δραστήριος Γουτούλης, επιχείρησε σουτ στο 76’ από τη μεγάλη περιοχή, με τον Τσιλίγο να αποδεικνύεται και πάλι σταθερός.

Η αποβολή του Σουγκάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77ο λεπτό δεν έμελλε να φέρει αλλαγές στο σκορ, με το μακρινό σουτ του Ακριβούση στο 82’ που κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ να αποτελεί την τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ρήγας-Πύρασος 0-0

Σκόρερ: –

ΡΗΓΑΣ: Σταμέλος, Κακάνης, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Ακριβούσης, Σουγκάρης, Γκάμπας, Καραγιάννης (77’ Φούκης), Γάρος (74’ Καρακίτσιος), Γουτούλης (79’ Φιλοσόγλου), Αραμπατζής.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ζατούδης, Παπαδόπουλος, Ντόντα, Αλμασίδης, Χάνος, Καλλιακούδας (7’ Τσάμης), Μυργιώτης (84’ Θεοδωρόπουλος), Καραγιώργος, Κατής (59’ Δαμάσκος), Τζίκας (84’ Μιχολίτσης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-Α’ ΕΠΣΘ

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Αίας 14-2 12

2. Αγία Άννα 11-2 10

3. Ρήγας Φεραίος 10-3 10

4. Σαρακηνός 12-5 10

5. Αγχίαλος 8-3 9

6. Πύρασος 7-3 8

7. Σκιάθος 10-7 6

8. Αγ. Παρασκευή 10-7 6

9. Ακρόπολη 7-7 5

10. Αστέρας 4-6 4

11. Πρωτεσίλαος 3-6 3

12. ΑΕ 2002 3-9 3

13. Τοξότης 4-11 3

14. Μακρινίτσα 5-10 1

15. Μυρμιδόνες 3-15 0

16. Δάφνη 2-18 0

Επόμενη (5η): Μυρμιδόνες-Τοξότης, ΑΕ 2002-Σαρακηνός, Αστέρας-Αγχίαλος, Σκιάθος-Αγία Άννα, Δάφνη-Μακρινίτσα, Ακρόπολη Σέσκλου-Πρωτεσίλαος, Πύρασος-Αίας Σούρπης, Αγία Παρασκευή-Ρήγας Φεραίος

Β’ ΕΠΣΘ

Μεγάλη νίκη ο Μαγνησιακός, 4Χ4 ο Ιάσονας Αλλης Μεριάς

Στον Α’ Όμιλο για την 4η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ, μεγάλη νίκη με ολική ανατροπή για τον Μαγνησιακό που επιβλήθηκε με σκορ 2-3 επί του Άνθιμου Γαζή. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τσορμπατζή στο 35’ (0-1). Η ομάδα των Μηλεών ισοφάρισε (1-1) με σουτ του Παναγιωτάκη στο 40’ και πήραν «κεφάλι» στο σκορ (2-1) με απ’ ευθείας φάουλ του Κουλάκογλου. Οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου κατέκτησαν το πολύτιμο «τρίποντο» με πλασέ του Κέκια στο 70’ και ατομική ενέργεια του Κασιούρα στο 88’.

Ο Ιάσων ΑΜ παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας,καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 με αντίπαλο τα Άνω Λεχώνια. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν (70’, 87’ Χρηστάκης, 75’ Ροδοβίτης).

Η ΕΛ Νηλέα έφυγε με το διπλό από το «Π. Μαγουλάς», καθώς κέρδισε με 0-2 τους ΝΑ Νίκης. Τα τέρματα των φιλοξενουμένων σημείωσαν ο Μπικοράρος με κεφαλιά στο 15’ και ο Κατσίμπαλης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Εύκολο απόγευμα για τον Κένταυρο ΝΠ που κέρδισε άνετα την ΑΕ Διμηνίου με σκορ 4-0. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Ζοτκάι (18’, 23’) και ο Α. Σεφέρι (62, 80’). Δοκάρια για τους γηπεδούχους οι Γώγος στο 6’ και Ζοτκάι στο 73’.

Τέλος, οι Νέοι Αγίας Αννας επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Ερμή με σκορ 0-2. Το σκορ άνοιξε στο 14’ (0-1) ο Μουλάλιος με πλασέ και το 0-2 σημείωσε ο Στάμος πάλι με πλασέ. Χαμένο πέναλτι για τον Ερμή στο 85’. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μέμτσας, αλλά ο Φώτο απέκρουσε.

Στον Β’ Όμιλο βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μικροθήβες και Ηρακλής ΑΘ στη μεταξύ τους αναμέτρηση (1-1). Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ (0-1) με κεφαλιά του Κλίντον και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Κουτσοκέρα στο 70’. Ο Απόλλων Καναλίων επιβλήθηκε άνετα του Πηλέα με σκορ 1-4. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μπαλούλης που πέτυχε χατ-τρικ (4’, 16’, 35’) και ένα τέρμα σημείωσε ο Ζήσης στο 39’. Το γκολ της τιμής για τον Πηλέα ο Μπαρμπαγεωργόπουλος στο 47’.

Ο Ελευθεριακός πρόσθεσε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε τον Αχιλλέα με σκορ 4-2. Χατ-τρικ ο δεινός σκόρερ Πριτσίνης (30’, 53’, 60’) και ο Κατσούρας στο 84’. Για την ομάδα του Αχιλλείου ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 49’ ο Μόσχος και στο 90’ ο Χ. Παναγιώτου έγραψε το τελικό 4-2. Η αναμέτρηση Άθλος-Πανιώνιος αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 4/11, ενώ ρεπό είχε η ΑΠΟΒ.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Άνθιμος Γαζής-Μαγνησιακός 2-3

(40’ Παναγιωτάκης, 60’ Κουλάκογλου-35’ Τζορμπατζής, 70’ Κέκιας, 88’ Κασιούρας)

Ερμής-Νέοι Αγίας Άννας 0-2

(14’ Μουλόλιος, 26’ Στάμος)

ΝΑ Νίκης-ΕΛ Νηλέας 0-2

(15’ Μπικοράρος, 70’ Κατσίμπαλης)

Ιάσων ΑΜ-Άνω Λεχώνια 3-0

(70’, 87’ Χρηστάκης, 75’ Ροδοβίτης)

Κένταυρος ΝΠ-ΑΕ Διμηνίου 4-0

(18’, 23’ Ζοτκάι, 62’, 80’ Α. Σεφέρι)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Μικροθήβες-Ηρακλής ΑΘ 1-1

(70’ Κουτσοκέρας-30’ Κλίντον)

Ελευθεριακός-Αχιλλέας 4-2

(30’, 53’, 60’ Πριτσίνης, 84’ Κατσούρας-49’ Μόσχος, 90’ Χ. Παναγιώτου)

Πηλέας-Απόλλων Καναλίων 1-4

(47’ Μπαρμπαγεωργόπουλος-4’, 16’, 30’ Μπαλούλης, 39’ Ανδρέου)

Άθλος-Πανιώνιος (4/11)

Ρεπό: ΑΠΟΒ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

1. Ιάσων ΑΜ 11-1 12

2. Μαγνησιακός 13-9 10

3. ΕΛ Νηλέας 12-5 9

4. Κένταυρος ΝΠ 12-6 6

5. Άνθ. Γαζής 13-7 6

6. Νέοι Αγ. Άννας 5-5 6

7. ΝΑ Νίκης 16-10 5

8. Ερμής 7-15 3

9. Άνω Λεχώνια 3-15 1

10. ΑΕ Διμηνίου 0-19 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1. Πανιώνιος 13-3 9

2. Μικροθήβες 5-2 7

3. Άθλος 4-1 6

4. Ελευθεριακός 8-3 6

5. Απόλλων Καν. 10-7 6

6. ΑΠΟΒ 5-5 6

7. Αχιλλέας 4-12 6

8. Ηρακλής ΑΘ 6-6 4

9. Πηλέας 2-16 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου