ΤΟΠΙΚΟ

Βολιώτες νικητές στην πρακτική σκοποβολή

βολιώτες-νικητές-στην-πρακτική-σκοπο-835167

Ιδιαίτερη, ταυτόχρονη, πρωτιά για πατέρα και γιο σε αγώνες

Βολιώτες ήταν οι νικητές στους αγώνες πρακτικής σκοποβολής διοργάνωσε ο Ομιλος Πρακτικής Σκοποβολής Καρδίτσας (ΟΠΣΚ) στις 28/05/16 με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα, ενώ στους ίδιους αγώνες την πρωτιά πήραν πατέρας και γιος.

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν Βολιώτες.

1η θέση στη κατηγορία standard – ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (ΒΟΛΟΣ)

2η θέση στη κατηγορία standard – ΠΑΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΒΟΛΟΣ)

1η θέση στη κατηγορία production – ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΒΟΛΟΣ)

Ο Ομιλος Πρακτικής Σκοποβολής Καρδίτσας (ΟΠΣΚ) δραστηριοποιείται από το 1990. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 130 ενεργούς σκοπευτές πρακτικής σκοποβολής από όλη την Ελλάδα. Εχει ένα από τα καλύτερα σκοπευτήρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, από τα πιο ασφαλή, όπου τηρούνται υψηλά στάνταρ ασφαλείας, λειτουργικότητας και άνεσης για τους σκοπευτές (κάθε στάδιο έχει φυσική σκίαση δέντρων ρεύμα και πόσιμο νερό) και με τους πιο πολλούς κινούμενους και πρωτότυπους στόχους που υπάρχουν στον κόσμο. Διοργανώνονται πανελλήνιοι και διεθνείς αγώνες κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Ο επόμενος διεθνής αγώνας 12 σταδίων level 3,είναι στις 3 Ιουλίου 2016, με συμμετοχή μέχρι στιγμής σκοπευτών από 5 χώρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη, για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα επισκεφτείτε τη σελίδα του ομίλου στο facebook «OPSK Practical Shooting Club Karditsa», τηλέφωνο 6977260000.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου