ΤΟΠΙΚΟ

Πρόκριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο για την Κ15 της ΕΠΣΘ

πρόκριση-στο-τελευταίο-δευτερόλεπτο-83472

Με ένα γκολ του Μπέκου στη λήξη του αγώνα η Κ15 της ΕΠΣΘ επιβλήθηκε σήμερα με 1-0 της ΕΠΣ Βοιωτίας και προκρίθηκε ως δεύτερη του 4ου ομίλου στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο Φθιώτιδας με γηπεδούχο την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου, που πέτυχαν τον αντικειμενικό τους σκοπό και πλέον περιμένουν να μάθουν τον πρώτο του τρίτου ομίλου (σ.σ. πιθανόν η ΕΠΣ Λάρισας), ο οποίος θα είναι ο αντίπαλός τους στη φάση των 16 (σ.σ. προκρίνονται οι δύο πρώτοι από τους οκτώ ομίλους).

Κ15 ΕΠΣΘ-Κ15 Βοιωτίας 1-0

Μία ελαφρά υπεροχή χωρίς τις μεγάλες φάσεις δεν απέφερε καρπούς στην Κ15 της ΕΠΣΘ για 80 λεπτά (σ.σ. όσο διαρκούν τα παιχνίδια στην κατηγορία Κ15), αλλά οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος.

Κι αυτό γιατί στην τελευταία φάση της αναμέτρησης μετά το κόρνερ του Θεόκλητου Παππά της Αγίας Παρασκευής και την εύστοχη κεφαλιά του προωθημένου κεντρικού αμυντικού της Αγίας Αννας, Κώστα Μπέκου, έγινε το 1-0 και αμέσως μετά ο διαιτητής Κώστας Αναγνώστου του συνδέσμου Φθιώτιδας σφύριξε τη λήξη, η οποία βρήκε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιτυχία τους.

Μ’ αυτό το τρίποντο έφτασαν στους 12 βαθμούς και με δεδομένο ότι έχουν κερδίσει Φθιώτιδα και Βοιωτία, που ακολουθούν με 9, υπερτερούν στην ισοβαθμία και δεν χάνουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση, ό,τι και να γίνει στο φινάλε (σ.σ. η ΕΠΣΘ έχει ρεπό).

Κ15 ΕΠΣΘ: Κόκκορης, Παναγούλας, Κρομμύδας, Μπέκος, Τσιάρας, Παπαστεργίου, Τσιάτσιος, Ζαχαριουδάκης, Γκαραβέλας, Καραγεώργος, Κρομμύδας.

Επαιξαν και οι: Κοκώνης, Θωμαΐδης, Πλιακοστάθης, Παππάς, Τουλγαρίδης.

*Σήμερα έγινε και το εξ αναβολής ματς ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Φωκίδας 4-0.

Βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Εύβοιας 15
  2. ΕΠΣ Θεσσαλίας 12
  3. ΕΠΣ Βοιωτίας 9
  4. ΕΠΣ Φθιώτιδας 9
  5. ΕΠΣ Καρδίτσας 6
  6. ΕΠΣ Φωκίδας 3
  7. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου