ΤΟΠΙΚΟ

Ιστορικές ομάδες και πρόσωπα στον «Επίσκυρο Εψα Cup»

ιστορικές-ομάδες-και-πρόσωπα-στον-επ-832071

Ιστορικές ομάδες και πρόσωπα θα τιμήσουν την ΕΠΣΘ μέσω της συμμετοχής τους στον «Επίσκυρο». Αν και χθες Παρασκευή ήταν η καταληκτική ημέρα για τις δηλώσεις συμμετοχής ομάδες από όλη την Ελλάδα συνεχίζουν τις συζητήσεις με την επιτροπή που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας τη διοργάνωση.

Ολες οι ομάδες που ανήκουν στο δυναμικό της Ενωσης συμμετέχουν στο τουρνουά. Μάλιστα, χθες Παρασκευή δήλωσε συμμετοχή και ο Ολυμπιακός Βόλου με τρία τμήματά του, έτσι μοναδικός απών θα είναι ο ΑΠΟΒ.

Η πρώτη ομάδα εκτός Μαγνησίας που ανακοινώθηκε από την Ενωση ήταν αυτή του Αρη Θεσσαλονίκης που θα συμμετάσχει με το εφηβικό του τμήμα. Ακόμη, στο ίδιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί και ο Α.Ο. Ευόσμου. Με τρία τμήματά τους θα συμμετάσχουν οι Α.Ο. Ατταλος Νέας Φιλαδέλφειας και Α. Ε. Μεσολογγίου.

Επίσης, με τρία τμήματα θα λάβουν μέρος και ο Α.Ο. Γλυκών Νερών, με συνοδούς τους Γιώργο Καπουράνη και Αλέξανδρο Τζόρβα. Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος θα τιμήσουν με την παρουσία τους την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Επίσης, με τρία τμήματά του θα συμμετάσχει και ο Α.Π.Ο. Παμπαιανικός.

Τέλος, σε συζητήσεις με την επιτροπή της Ενωσης βρίσκονται οι Πανελευσινιακός και Αστέρας Μαγούλας, καθώς επίσης και ομάδες από το εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου