ΤΟΠΙΚΟ

Επιστρέφει στον Πύρασο ο Ρουκάς

επιστρέφει-στον-πύρασο-ο-ρουκάς-828870

Μετά από 4.5 χρόνια επιστρέφει στον Πύρασο ο Φίλιππος Ρουκάς. Ο 36χρονος αμυντικός που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Ρήγα, Εθνικό, Θησέα και Σαρακηνό αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τον Πύρασο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Φίλιππος Ρουκάς (ημερ. γεν. 9/8/1990) θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη σεζόν 2016-17. Στο παρελθόν έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Πυράσου και είχε σημαντική προσφορά στην πορεία καθιέρωσης στη Δ’ Εθνική, από το καλοκαίρι του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2011. Είχε 44 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής. Μετά τον Πύρασο αγωνίστηκε σε Ρήγα Φεραίο, Εθνικό, Θησέα και τα τελευταία χρόνια στον Σαρακηνό με τον οποίον φέτος έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της Α’ Τοπικής Κατηγορίας και ήταν από τους διακριθέντες της ομάδος. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε να είναι υγιής».

Ο Ρουκάς με δήλωσή του στον ιστότοπο της ομάδας ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στον Πύρασο ύστερα από πέντε χρόνια. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, είμαι δεμένος με αυτή γιατί έζησα αξέχαστες στιγμές και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Θεωρώ ότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αγωνιστώ ξανά στον Πύρασο κι ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Υπάρχει η γνώση και η φλόγα σε όλους ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου