ΤΟΠΙΚΟ

Και επίσημα στο Ρήγα ο Μπόρας

και-επίσημα-στο-ρήγα-ο-μπόρας-805891

Με τα κυανόλευκα του Ρήγα θα αγωνίζεται φέτος ο Θανάσης Μπόρας. Ο έμπειρος αμυντικός, που πέρυσι αγωνίζονταν για λογαριασμό του Πυράσου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συνεχίζει σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

Μία αναμενόμενη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ρήγας, καθώς ο Μπόρας πήρε μέρος από την πρώτη κιόλας μέρα στις προπονήσεις της ομάδας. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην αμυντική γραμμή, ως στόπερ ή δεξί μπακ μπορεί να καλύψει και τη θέση του αμυντικού χαφ αλλά και πολλές άλλες θέσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έγινε επαγγελματίας στους ερυθρόλευκους του Βόλου, καταγράφοντας συμμετοχή στη Football League. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στο Α’ τοπικό με το Σαρακηνό. Ακόμη, την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Πύρασο, όντας ένα εκ των βασικών στελεχών της ομάδας.

Ο Μπόρας αποτελεί την έβδομη μεταγραφή της ομάδας, αφού έχουν ήδη αποκτηθεί οι Κέβιν Χίσα, Τάσος Παπαγιάννης, Χάρης Ράπτης, Αντώνης Τζοβάρας, Χρήστος Δημητρίου και Τάσος Τσελεπής.

Νέο φιλικό με ΓΣΑ

Ένα ακόμη φιλικό προστέθηκε στο πρόγραμμα του Ρήγα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον ΓΣ Αλμυρού, έτσι το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:

Κυριακή 7/8: Ρήγας Φεραίος – Κ20 Ολυμπιακού Πειραιώς
Τρίτη 9/8: Ρήγας Φεραίος – Ακρόπολη Σέσκλου
Σάββατο 13/8: Ρήγας Φεραίος – Πύδνα Κίτρους
Κυριακή 21/8: Απόλλων Λάρισας – Ρήγας Φεραίος
Σάββατο 27/8: Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Βόλου
Τετάρτη 31/8: Ρήγας Φεραίος – Σαρακηνός
Σάββατο 3/9: ΓΣ Αλμυρού – Ρήγας Φεραίος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου