ΤΟΠΙΚΟ

Τέλος οι Βέρτζος και Ζέρης από την ΑΕΛ

τέλος-οι-βέρτζος-και-ζέρης-από-την-αελ-804336

Τη λύση των συμβολαίων των Αγγελου Βέρτζου και Αλέξανδρου Ζέρη ανακοίνωσε την Παρασκευή (5/8) η ΑΕΛ.

Ο πρώτος αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο των «βυσσινί» στη Σούπερ Λίγκα. Οσο για τον Βολιώτη, Αλέξανδρο Ζέρη, αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό Βόλου ως ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στη Football League. Από εκεί και πέρα, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν και οι Βασίλης Κουτσιανικούλης, Χρήστος Κοντοχρήστος, που μέχρι τη Δευτέρα (8/8) θα έχουν λύσει και αυτοί τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας Άγγελος Βέρτζος και ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται και τους δύο ότι καλύτερο στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή. Ειδικά για τον Αγγελο Βέρτζο η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να ξεχάσει το σθένος και την αυταπάρνησή του. Σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε βοήθησε την ιστορική μας ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να λύσουν τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Χρήστος Κοντοχρήστος, με τους οποίους η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα 8/8/16 να έχουν λύσει και αυτοί τα συμβόλαιά τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου