ΤΟΠΙΚΟ

Καλός ο Πύρασος παρά την ήττα

καλός-ο-πύρασος-παρά-την-ήττα-801320

Το πρώτο του φιλικό ενόψει του νέου πρωταθλήματος έδωσε ο Πύρασος κόντρα στην Κ17 του Ολυμπιακού Πειραιώς που βρίσκεται στα Χάνια όπου διεξάγεται το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της.

Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα σε γήπεδο ξενοδοχείου στα Χάνια Πηλίου. Ο Πύρασος ηττήθηκε με 4-1 ωστόσο ήταν πολύ καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πειραιά που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, κέρδισε δίκαια. Αντιθέτως, οι Αγχιαλίτες μετρούν μόλις εννιά ημέρες προετοιμασίας και ορισμένοι παίκτες απουσίαζαν από μερικές προπονήσεις λόγω εργασίας.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 28ο λεπτό με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας από τον Παπαδόπουλο, με τον Φέκκα να διπλασιάζει τα τέρματα των ερυθρόλευκων στο 54’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου μείωσαν στο 78′ με τον αρχηγό Νίκο Μπασδάνη, ύστερα από φάουλ του Κατή και προσπάθεια του Μπέικου. Ο Σταυρόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 80’ και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο στο 86ο με ψηλοκρεμαστό σουτ ο Αντωνόπουλος.

Για τον Πύρασο, είχαμε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 8ο λεπτό από σέντρα του Αντζούρη, ο Σφάκας σούταρε από το ύψος του πέναλτι κι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νικοπολίδης. Επίσης στο 22ο από σέντρα του Χατζητρακόσια, ο Αντζούρης πήρε κεφαλιά από καλή θέση που έφυγε άουτ.

Ο Στέλιος Αρσένος χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές. Ο Αντζούρης τραυματίστηκε στο 42′ κι αντικαταστάθηκε, ενώ ο Αποστόλης Μπούτλας στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην προθέρμανση και δεν αγωνίστηκε.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κυριάκος Δημητριάδης και βοηθοί του οι Γεωργατζής και Μπέλλου, από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Νικοπολίδης (72’ Βεζύρης), Ράμα, Παπαδόπουλος, Γαλούπης, Κακάμης, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος, Φιτόπουλος, Ντουμάνης, Ζιάκας, Βοΐλης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαγγελής, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Μαργαρίτης, Μποσκουΐδης, Σταυρόπουλος, Φέκκας, Μπέκος, Αντωνόπουλος, Τσιριγώτης. Προπονητής: Μαυρογενίδης Δημήτρης.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Βαν Ντε Γουίχε (46′ Τσιλίγγος), Χ. Μπούτλας (46′ Γιοβάνης), Χατζητρακόσιας (46’ Κόκκαλης), Ρουκάς (46’ Στεργίου – 81’ Σκαρλάτος), Μπασδάνης, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης (73’ Τοκαλής), Κατής (81’ Δράγνης), Αντζούρης (42’ λ.τρ. Μπέικος), Σφάκας (46’ Φούκης), Σιώμος (46’ Δανόπουλος – 81’ Σταντζούρης).

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πυράσου
Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς για τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα. Είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις και την αγαστή συνεργασία τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου