ΤΟΠΙΚΟ

Βελτιωμένος παρά την ήττα

βελτιωμένος-παρά-την-ήττα-798378

Ο Ρήγας Φεραίος στο τελευταίο του φιλικό – Ντεμπούτο για Κυπτίου

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ρήγας στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του από την Πύδνα Κίτρους, το περασμένο Σάββατο. Οι κυανόλευκοι αν και ήταν ιδιαίτερα καλοί αμυντικά, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στα καρέ της ομάδας της Πιερίας.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παρά το γεγονός της ήττας όμως οι Βελεστινιώτες έδειξαν πως βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Οι κυανόλευκοι αρχίζουν να δένουν ως ομάδα και έδειξαν ένα αξιόλογο πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Πύδνα Κίτρους από το περσινό πρωτάθλημα έδειξε τη δυναμική της, αφού ως νεοφώτιστη στην κατηγορία τερμάτισε στην τέταρτη θέση πίσω από Αιγινιακό, Καραϊσκάκη και Νίκη Βόλου.

Πάντως, στο συγκεκριμένο φιλικό οι Βελεστινιώτες έδειξαν αδυναμία στην ανάπτυξη όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Εκεί έπαιξαν οι Τζοβάρας και Τσελεπής, οι οποίοι αναμένεται να έχουν βοήθεια από τους Σέττο και Ζαχαράκη.

Ο Δημήτρης Σέττος προπονούνταν μόνος του, ενώ ο Γιάννης Ζαχαράκης ανακοινώθηκε μία ώρα πριν το φιλικό του Σαββάτου. Ακόμη, στο φιλικό πήρε δέκα λεπτά συμμετοχής ο Κυπτίου που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Στεφανίδης στο 26ο λεπτό.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς (30’ Τσουμπέκος – 51΄Παπαγιάννης – 89’Τσιότρας), Χατζηαθανασίου (82’ Ράπτης), Βουραζέρης (85’ Μπομπότης), Μπόρας, Σπαθής, Αλεξίου (82’ Κυπτίου), Χίσα (46’ Λάμπρου), Γεωργατζής (69’ Χύσα – 89’ Σταμάτης), Γκίκας (63’ Μπακάλης), Τζοβάρας (46’ Γουτούλης), Τσελεπής (69’ Τζοβάρας – 89’ Αραμπατζής).

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Παπατολίκας (30’ Αλυσανδράτος – 87’ Κούζας), Λαζαρίδης (46’ Γελαδάρης), Ραπτόπουλος (46’ Λ. Κόλα), Κοντσίδης (46’ Ανδρικόπουλος), Τζημογιάννης, Πετρουζέλλης, Δήμας (46’ Μπαλής), Παυλίδης (46’ Ν. Κυπαρίσσης), Μακράκης (46’ Γ. Κυπαρίσσης), Κατσιαμήτας (46’ Καραγκούνης), Στεφανίδης.

Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, μετά την ολοκλήρωση του φιλικού σε δηλώσεις του τόνισε: «Ηταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία. Εμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών με τη δουλειά και τα τρεξίματα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.
Ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο στην παρούσα φάση. Ωστόσο, θεωρώ ως η προσπάθεια που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές θα είναι ικανή να βελτιώσει σιγά-σιγά τα δικά τους ατομικά στοιχεία και τη λειτουργία της ομάδας».
*Οι κυανόλευκοι μετά το φιλικό πήραν διήμερο ρεπό και επέστρεψαν χθες στο γήπεδο για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου