ΤΟΠΙΚΟ

Με 12.000 κόσμο το ντέρμπι

με-12-000-κόσμο-το-ντέρμπι-790391

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους Νίκης και Ολυμπιακού

Μπορεί το Πανθεσσαλικό σήμερα Σάββατο να έχει ζώνες ασφαλείας με κενές κερκίδες αλλά
υπολογίζεται πως 12.000 και πλέον Βολιώτες φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά το ντέρμπι της Νίκης με τον Ολυμπιακό.

Η Νίκη ως γηπεδούχος πήρε 8.500 εισιτήρια ενώ έχει και τούς κατόχους διαρκείας, ενώ 2.000 εισιτήρια πήρε ο Ολυμπιακός.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα και αυτά αναμένεται να είναι μαγικά χαρτάκια αφού πολλοί περισσότεροι θα ήθελαν να είναι στο Πανθεσσαλικό.

Για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα της Νίκης θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της 35ης αγωνιστικής της Football League με τον Ολυμπιακός Βόλου και αυτή η προπώληση θα γίνεται Παρασκευή και σήμερα Σάββατο από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ από τον Ολυμπιακό σταμάτησαν τις προεγγραφές των οπαδών που ήθελαν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ντέρμπι και άρχισαν να τα διαθέτουν…

Εισιτήρια και οδηγίες από τη Νίκη

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη κάνει γνωστή τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την είσοδο των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ τονίζει:

Από την Παρασκευή 19/4 θα μπορούν οι φίλαθλοι της Νίκης να προμηθεύονται τα “μαγικά χαρτάκια” για το ντέρμπι με τον συμπολίτη, Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ αποφάσισε για τη διευκόλυνση των φιλάθλων να εφαρμοστεί προπώληση των εισιτηρίων, η οποία θα διεξάγεται, αποκλειστικά και μόνο απο τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Συγκεκριμένα τα εισιτήρια θα διατίθενται την Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα διαμορφώνονται ως εξής:

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ
Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ
Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ
Επάνω διάζωμα σκεπαστής: 15 ευρώ
Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 15 ευρώ

Οι φίλαθλοι της Νίκης θα τοποθετηθούν στη Δυτική κερκίδα (θύρες 13 έως 26) και στη Νότια κερκίδα (θύρες 1-10). Η Ανατολική κερκίδα θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Η είσοδος των φιλάθλων της Νίκης θα πραγματοποιηθεί από την Α’ Πεζογέφυρα που οδηγεί στις θύρες 1-26.

Τονίζεται πως η Β’ Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή.

Όσον αφορά τα εκδοτήρια, θα λειτουργήσουν συνολικά δύο, στην είσοδο της Α’ Πεζογέφυρας.
Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 15.00 το απόγευμα του Σαββάτου (20/4).

Στην είσοδο της Α’ Πεζογέφυρας θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια, για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήρια των 15, 20 και 30 ευρώ. Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15, των 20 και των 30 ευρώ.

Από τη Α Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος στους κατόχους Διαρκείας VIP, Silver (ασημί), Basic (μωβ), Blue (μπλε), Economy (θαλασσί).

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας Blue (μπλε) – λόγω του οτι η Ανατολική κερκίδα θα παραμείνει κλειστή- θα τοποθετηθούν στις κερκίδες αριστερά και δεξιά από τις θέσεις των επισήμων καθώς και στο πάνω διάζωμα της σκεπαστής.

Τέλος να τονιστεί πως οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16.00, ενώ για λόγους ασφαλείας ο χώρος στάθμευσης εντός αυτού θα παραμείνει κλειστός, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η στάθμευση από οποιοδήποτε όχημα.

Οι φίλαθλοι

Ανακοίνωση εξέδωσε το Blue Club “Παναγιώτης Ντοκούζης” για το ντέρμπι της Νίκης Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Συγκεκριμένα:

«Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα, δεν δίνεται απλά ένας κρίσιμος ποδοσφαιρικός αγώνας. Είναι μία μάχη ανάμεσα στο αιώνιο και το εφήμερο, ανάμεσα στο αυθεντικό και στο «δήθεν», ανάμεσα στο κλασσικό και το «μοδάτο», ανάμεσα σε λατρεία συμβόλων και λατρεία προσώπων, ανάμεσα σε οπαδούς πίστης και φιλάθλους κατηγορίας, ανάμεσα σε αγωνιστές των γηπέδων και «αγωνιστές» των γραφείων.

Η 90χρονη ιστορία μας, επιτάσσει την παρουσία όλων μας. Τώρα είναι η ώρα της αντεπίθεσης για να γίνει το όνειρο μισού αιώνα πραγματικότητα, είναι η ευκαιρία το ποδοσφαιρικό ήθος της πόλης μας, που ποικιλοτρόπως τον τελευταίο καιρό από κάποιους διασύρθηκε, ο όμορφος Βόλος μας να ανακτήσει ξανά την χαμένη του αξιοπρέπεια στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, μέσω της ανόδου της μοναδικής της αυθεντικής δύναμης, της Νίκης Βόλου.

Ο Σ.Φ. Blue Club –Θύρα 3

«Π. Ντοκούζης», μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια, γράφει την οπαδική μας ιστορία στους δρόμους, και δεν έχουν ανάγκη δημιουργίας φθηνών εντυπώσεων. Η πόλη ποδοσφαιρικά μας ανήκει, ο ιδιοκτήτης και γηπεδούχος, δεν πάει με πορεία στο γήπεδό του. Το ραντεβού μας είναι στις 4 το απόγευμα έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο για τα προεόρτια. Όλη η οικογένεια μαζί, όλος ο Βόλος μία αγκαλιά για τη μεγάλη υπέρβαση. Αδέρφια, τώρα είναι η ώρα… τώρα».

Ανακοίνωση υπηρξε και από τους Blue Angels, που μάλιστα καλούν τους κατόχους διαρκείας να αγοράσουν από ένα εισιτήριο για έναν φίλο τους, που δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει, ενώ μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας η Νίκη Βόλου δίνει τον μεγαλύτερο τελικό των τελευταίων 48 χρόνων έως τον επόμενο. Στόχος και αυτοσκοπός των Blue Angels είναι να κάνουν το Πανθεσσαλικό – κλούβα. Εμείς καλούμε 3 ώρες πριν το αγώνα όλο τον φίλαθλο κόσμο τις Νίκης έξω από την κλούβα να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο μια γροθιά, να μην αφήσουμε ούτε έναν σε αυτή τη πόλη να αμφισβητήσει την δυναμική αυτής της ομάδας ποτέ ξανά, δίνοντας στους παίκτες να καταλάβουν πως η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ πρέπει να παίζει για τον άγγελο στη φανέλα και για εμάς, για τον κόσμο της που δεν μασάει πουθενά και σε κανέναν.».

Ο Ολυμπιακός για τα «μαγικά» χαρτάκια

Ανακοίνωση μέσω τη οποίας γνωστοποιεί ότι σταμάτησαν οι προεγγραφές των οπαδών που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι σταματάνε οι προεγγραφές για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου και από σήμερα το απόγευμα στις 18:30 οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα εξής σημεία:

– Γραφείο Πόλης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην Εργατικού Κέντρου 7 – Δημητριάδος, τηλ: 24210 60350, με ωράριο Παρασκευή 09:00 – 20:00 & Σάββατο 9:00 – 14:00.

– Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233».

Ανακοινώσεις Φιλάθλων

Από τον ΣΦΟΒ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Φίλοι του Ολυμπιακού, σιγά – σιγά και σε λίγο καιρό τα γκρίζα σύννεφα της ποδοσφαιρικής παρακμής πάνω απ’ το Βόλο, φεύγουνε. Η ενός έτους απουσία του Ολυμπιακού από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα μετά τη βρώμικη δίωξή του, και η φετινή προσωρινή παρουσία του στα χωράφια της Β’ Εθνικής, βαίνουν προς το τέλος και ο καταγάλανος ουρανός πάλι θα λάμψει με την επάνοδο του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης, καλύτερης και πιο υγιούς ομάδας, στη Super League.

Όσοι δεν πρόλαβαν να θεωρήσουν διαβατήρια και ν’ ανανεώσουν ταυτότητες να αρχίσουν από τώρα τις κινήσεις για να γλιτώσουν τις ουρές.Αύριο (σήμερα) το Πανθεσσαλικό κοκκινίζει.
Δίνουμε δυνατό παρόν όπως σ’ όλα τα παιχνίδια και βοηθάμε την ομάδα για μια ακόμα επιτυχία.
Σεβόμαστε τους αντιπάλους και δεν προκαλούμε. Ένας αγώνας είναι. Κρατάμε τον πολιτισμό και την ποιότητά μας.

Δηλώνουμε περήφανοι και τυχεροί για αυτή την ομάδα. Διότι μας πρόσφερε τεράστιες χαρές και επιτυχίες και μακάρι να μπορούσαν να τις χαρούνε και οπαδοί άλλων ομάδων.

Διότι κέρδισε τον τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας και με τα περισσότερα εισιτήρια, διότι μας οδήγησε στο όνειρο της Ευρώπης, διότι είναι η πιο υγιής ομάδα, η μοναδική ομάδα που αφήνει ταμειακό υπόλοιπο, τιμά τα συμβόλαια των παικτών, δε χρωστάει πουθενά, δεν έχει προσφυγές, και τη θαυμάζει όλη η Ελλάδα.

Γι’ αυτό είμαστε και τυχεροί που είμαστε Ολυμπιακοί.

Τέλος ενημερώνουμε τους οπαδούς μας ότι τα 2000 εισιτήρια δε φτάνουνε ούτε για τα δικά μας μέλη. Πιστεύουμε ότι η Διοίκηση θα προμηθευτεί και άλλα αφού τα ελάχιστα που έχουν μείνει δεν καλύπτουνε την αυξημένη ζήτηση.

Τέλος το Δ.Σ των Red Eagles ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ που αφουγκράστηκε την δυσαρέσκεια των οπαδών μας με την διαδικασία των προεγγραφών εισιτηρίων για το ματς του Σαββάτου Ραντεβού στο Στάδιο για τη μεγάλη γιορτή».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Austrian Boys ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκη στην οποία αναφέρουν τα εξής:

Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου τα πολλά λόγια είναι περιττά. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν! Οι παίκτες της ομάδας μας πρέπει και θα δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο να κερδίσουν τον αντίπαλο, δείχνοντας σε όλη την Ελλάδα ότι ο…Ολυμπιακός Βόλου είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και υπενθυμίζοντας ακόμα μια φορά, σε φίλους και εχθρούς, ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η ομάδα που του χρόνου θα εκπροσωπήσει όχι μόνο το Βόλο άλλα όλη την Κεντρική Ελλάδα στην Super League! Πάνω από όλα όμως οι παίκτες μας πρέπει να κερδίσουν αυτό το ματς για να δώσουν χαρά στο κόσμο.

Ο περήφανος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, που αγαπάει πραγματικά αυτή την πόλη και την ομάδα που την εκπροσωπεί, θα είναι εκεί! Θα ντύσουμε στα ερυθρόλευκα το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού και με την μαζική μας παρουσία και φωνή θα στηρίξουμε με πάθος την προσπάθεια των παικτών μας να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Σήμερα Σάββατο θα μεταβούμε μαζικά στο Πανθεσσαλικό με μηχανοκίνητη πορεία με ώρα συγκέντρωσης στις 5 το απόγευμα στο ΕΑΚ.”

Επίσης οι Red Eagles ,όπως αναφέρει η ανακοίνωση τους καλούν «όλη τη πόλη να ακολουθήσει την συσπείρωση των Austrian Boys, και να ξεκινήσουμε μαζικά από το ΕΑΚ στην πορεία που διοργανώνουν οι συν-οπαδοί μας».

Επίσης ο σύνδεσμος Μυρμιδόνες αναφέρει :

«Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο Πανθεσσαλικό για να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τη Super league και να πανηγυρίζουμε απο νωρίς την άνοδο, για να δώσουμε μια απάντηση για άλλη μια φορά σε αυτούς που μας πολέμησαν και μας πολεμούν ακόμα, για να δείξουμε πια είναι η μόνη ομάδα της ποιο όμορφης πόλης της Ελλάδος, για να τραγουδήσουμε 90 λεπτά για την ομαδαρα μας.

Μαζευόμαστε από νωρίς 3 η ώρα το Σάββατο στο γνωστό μας στέκι Κασσαβέτη με Μαγνήτων. Θα ακολουθήσει αργότερα μηχανοκίνητη πορεία προς το γήπεδο. Καλούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους μας στην κερκίδα. Επικοινωνία για εισιτήρια και πληροφορίες στα τηλ. 2421057030 και 6932577800».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου