ΤΟΠΙΚΟ

Στον Πύρασο ο Θοδωρής Παπαδόπουλος!

στον-πύρασο-ο-θοδωρής-παπαδόπουλος-763440

Άλλη μία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Πύρασος που κάνει το «μπαμ» καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Θοδωρή Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας αγωνιζόταν κατά την περσινή περίοδο στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ για πρώτη φορά φέτος αφήνει τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του Πυράσου: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει μία σημαντική μεταγραφή με έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή καθώς συμφώνησε με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο.

Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ είναι γνωστός και πολύ αγαπητός στο κοινό της Μαγνησίας από την παρουσία του σε τρεις θητείες στη Νίκη Βόλου.

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1987. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου (βασικό μέλος της ομάδος που κέρδισε τον τίτλο και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ), Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου ξανά, Απόλλωνα Λάρισας, Αστέρα Αμαλιάδος, Νίκη Βόλου, Διαγόρα Ρόδου.

Τη σεζόν 2018-19 είχε το απόλυτο των συμμετοχών ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Νίκης Βόλου στη Γ’ Εθνική και το 2019-20 κατέγραψε 20 συμμετοχές με 1 γκολ στη Football League με τη φανέλα του Διαγόρα. Στην καριέρα του έχει καταγράψει συνολικά, 6 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 96 στη Β’ και 143 στη Γ’!!!

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή στην ιστορική διαδρομή του Πυράσου, καθώς ο Θοδωρής είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει για το ήθος και την αγωνιστική του αξία σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, γεμάτος παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο ο οποίος για πρώτη φορά αφήνει τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην πολυετή καριέρα του και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει παράδειγμα κι οδηγό για τα νέα παιδιά τόσο στο σύλλογό μας όσο και γενικότερα στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας. Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου