ΤΟΠΙΚΟ

Γ’ Εθνική: Αύριο παίζουν Ρήγας και Πύρασος

γ-εθνική-αύριο-παίζουν-ρήγας-και-πύρ-754043

Αύριο και με ομάδες της Αρτας θα αγωνιστούν για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος.

Ο Ρήγας θα αγωνιστεί στην Αρτα με αντίπαλο την Αναγέννηση, ενώ ο Πύρασος θα φιλοξενήσει την άλλη ομάδα της Αρτας την ΑΕ Καραισκάκης.

Ο Ρήγας Φεραίος που θα μεταβεί από σήμερα στην πόλη της Ηπείρου, είναι αήττητος και στην 3η θέση έχοντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και τους ίδιους βαθμούς (19) με την επίσης αήττητη Αναγέννηση Αρτας που αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή ενώ και οι δύο είναι στο -4 από τον πρώτο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στο -2 από τα Τρίκαλα που είναι στην 2η θέση.

Για τον Ρήγα Φεραίο θα υπάρχει αύριο μια σημαντική απουσία καθώς θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Γιώργος Χατζής.

Ο Πύρασος θέλει αύριο στη Ν. Αγχίαλο κόντρα στον Καραϊσκάκη επιστροφή στις νίκες αφού ήδη είναι πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη καθώς έχει δύο μήνες να κερδίσει.

Ετσι το κυριακάτικο ματς θεωρείται κομβικό και ο προπονητής Στέφανος Ξηρόφωτος έχει μια επιστροφή καθώς μετά από τρία ματς μπορεί να υπολογίζει στον Αλέξανδρο Αναστασίου.

O Aλέξανδρος Αναστασίου, μάλιστα έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Πυράσου και επισήμανε: «Προετοιμαστήκαμε σκληρά για τον αυριανό αγώνα. Για εμάς κάθε ματς είναι τελικός ώστε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να βρεθούμε ψηλότερα στη βαθμολογία. Εχουμε αρκετό καιρό να νικήσουμε, στα δύο τελευταία ματς που δώσαμε στο γήπεδό μας δεν μπορέσαμε να πάρουμε βαθμό, αλλά πιστεύω ότι αυτή την αγωνιστική, θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το 1ο λεπτό και να παίξουμε για τη νίκη. Ο αντίπαλος θα έλεγα ότι είναι άγνωστος, αλλά έδειξε με τα αποτελέσματά του, ότι είναι μια καλή ομάδα. Όλα όμως εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει με μαζική παρουσία στο γήπεδο και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους χαρίσουμε τη νίκη».

Το παιχνίδι του Ρήγα Αρτα θα διευθύνει ο Ρίππης από την Πρέβεζα, ενώ αυτό του Πυράσου με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Λαρισαίος Τσιτσανούδης.

Β.Ζ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου