ΤΟΠΙΚΟ

Παραθλητικά

παραθλητικά-74807

Πρόεδρε, προχώρα το

Πολλή κουβέντα γίνεται τους τελευταίους μήνες για τα έσοδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στη SuperLeague. Αλλος λέει ένα, άλλος τρία, άλλος πέντε εκ.. Ωστόσο, ο πρόεδρος απαντώντας σε όσα ακούγονται, τόνισε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του Παναγιώτη Τζαναβάρα: «Αν είχα τα έσοδα που λένε κάποιοι, θα έφερνα χορεύτριες και κέτερινγκ κάθε Κυριακή στο γήπεδο».

Μαθήματα ελληνικών «Ο Παντέλης»

Τις πρώτες τους λέξεις στα ελληνικά έχουν μάθει ήδη οι δύο Λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που αποκτήθηκαν κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τους Πινάρες και Μέζα, οι οποίοι μετακόμισαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχουν μάθει ήδη αρκετά ελληνικά. Φυσικά όχι όσα θα περίμενε κανένας, δηλαδή «τζατζίκι, φέτα, σουβλάκι, μα*κας» αλλά τις λέξεις «μπροστά, πίεσε, πάμε» με καθηγητή… ελληνικών τον τεχνικό Νίκο Παντέλη, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του και γνώστη ισπανικών, Αντώνη Δρακόπουλο, έχουν αναλάβει τα πάντα αναφορικά με την προσαρμογή των ξένων.

Σουπερλι-γάτος ο Ζαλαώρας

Θέση στο τεχνικό επιτελείο του Λεβαδειακού βρήκε ο Γιάννης Ζαλαώρας. Ο πρώην κυανόλευκος προπονητής τερματοφυλάκων, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τον Αλέκο Βοσνιάδη μετακόμισε στη Λάρισα και την ΑΕΛ, παρά τις γέφυρες που… έριξε στη Νίκη Βόλου στοχεύοντας στην επιστροφή, τελικά δεν δυσκολεύτηκε να βρει θέση σε ομάδα SuperLeague. Οι πληροφορίες από την Λιβαδειά αναφέρουν πως ο Ζαλαώρας ήταν προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Κομπότη και με δεδομένο πως ο Αλέκος Βοσνιάδης, διαψεύδοντας όλες τις πληροφορίες που τον εμφάνιζαν ως φαβορί, δεν ανέλαβε τελικά τα ηνία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μήπως οι δύο άνδρες συνεργαστούν εκ νέου στο Λεβαδειακό; Αλλωστε ο Σάββας Παντελίδης, μετά την μέχρι στιγμής πορεία στο νέο πρωτάθλημα και τους δύο βαθμούς, είναι ο επόμενος υποψήφιος για… ταμείο ανεργίας.

Ούτε τζάμπολ αυτό το Σ/Κ… πίκρα

Μπορούσε πρώτος μάγκας, έγινε ανεπιθύμητος

Το τιμόνι της Νίκης Βόλου ανέλαβε ο Σβεν Βάντενμπρουκ, μετά το διαζύγιο με τον Βίλιαν Φλουτ. Παρά όμως την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων, λόγω της δουλειάς που είχε κάνει στην ομάδα μαζί με τον Ολλανδό Φλουτ, έφτασε στο σημείο να γίνει ανεπιθύμητος και για τον Ανδρέα Πάτση αλλά και για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι ενώ θεωρούνταν ενδεκαδάτοι, με τον Βάντενμπρουκ όχι μόνο βρέθηκαν εκτός ενδεκάδας αλλά και εκτός αποστολής, δημιουργώντας έτσι πολλά ερωτηματικά.

Τι έπαιζε ο Εμπεν στο κινητό;

Το αξιοσημείωτο που σημειώθηκε πριν τον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης» ήταν ότι την προθέρμανση των κυανόλευκων την ανέλαβε ο Σβεν, ενώ ο Λόρενς Εμπεν για κάποιο λόγο απείχε, προτιμώντας το παιχνίδι με το κινητό του. Για το τι έπαιζε και χρειαζόταν τέτοια αφοσίωση, μόνο ο ίδιος μπορεί να μας απαντήσει.

Η σέλφι της επιτυχίας

Αναμφίβολα το να παίρνεις βαθμό ή βαθμούς κόντρα σε μια παραδοσιακή δύναμη στις Ακαδημίες όπως είναι αυτή του Παναθηναϊκού δεν είναι και λίγο πράγμα. Τα πιτσιρίκια του Παντελή Βαρβέκη και της Κ20 της Νίκης Βόλου, παρά τα προβλήματα στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και την περασμένη εβδομάδα ανάγκασαν σε ισοπαλία τους πράσινους.

Από κει προέρχεται και η σέλφι αποδεικνύοντας πως αυτά τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια και στα καλά και στα άσχημα. Το μέλλον τους ανήκει.

Ανησυχία στους συλλόγους

Προβληματισμό στους συλλόγους έχει δημιουργήσει η πολιτική που σκοπεύει να ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή του Βόλου αναφορικά με το τιμολόγιο για τη χρήση των αθλητικών χώρων. Οι κ.κ. Γιώργος Βλιώρας και Μιχάλης Καπουρνιώτης, που ανέλαβαν θέση προέδρου – αντιπροέδρου, στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΘΕΠΕ είχαν συνάντηση με τους συλλόγους ανά αθλητική εγκατάσταση, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα και αναζητήθηκαν λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία των γηπέδων. Εκεί, ειπώθηκε πως πολιτική της νέας δημοτικής αρχής θα είναι και η τήρηση των τιμολογίων ανά σύλλογο για τη χρήση των αθλητικών χώρων, ώστε να καλύπτονται και τα έξοδα για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Αυτό, αν και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το ύψος του ποσού και ο τρόπος με τον οποίο θα καταβάλλεται, δημιούργησε ανησυχία στους συλλόγους του Δήμου Βόλου, που βλέπουν ακόμη έναν λόγο για να βάλουν το χέρι στη τσέπη.

Εmail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου