ΤΟΠΙΚΟ

Αγώνες Crossfit για το μικρό Σπύρο

αγώνες-crossfit-για-το-μικρό-σπύρο-743006

Το Fitness Factory Crossfit ενόψει του τέλους του 2014 διοργανώνει την εκδήλωση

«ONE MORE REP», με σκοπό να βοηθήσει το μικρό Σπύρο.

Ο μικρός Σπύρος μόλις 4 μηνών διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή αρρώστιας στη σπονδυλική στήλη, που χρήζει μιας σειράς χειρουργικών επεμβάσεων.

Οι ελπίδες πολλές για τον μικρό… το κόστος των επεμβάσεων όμως πολύ μεγάλο…

Το Fitness Factory Crossfit σας καλεί όλους σήμερα Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε ένα ομαδικό workout για να αποχαιρετήσουμε το 2014 με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ (και ό,τι παραπάνω μπορεί ο καθένας), με σκοπό να μαζέψουμε και να βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν το μικρό ΗΡΩΑ, δείχνοντάς του ότι δεν είναι μόνος!

Εννοείται όσοι θέλουν να συνεισφέρουν και απλά να παρευρεθούν στο χώρο και να παρακολουθήσουν το W.O.D. είναι καλοδεχούμενοι. Θα παραβρεθεί στο χώρο και αντιπρόσωπος της οικογένειας, ο οποίος θα είναι μπροστά στο κουτί που θα γίνει συλλογή των χρημάτων.

Στο χώρο θα ακολουθήσει μετά το αποχαιρετιστήριο workout του 2014 party, με δωρεάν μπύρες και ο καθένας μπορεί να φέρνει ό,τι θέλει. ΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ η www.fitway.gr για ακόμα μια φορά θα γεμίσει δώρα τη νικήτρια ομάδα και οι διοργανωτές της εκδήλωσης την ευχαριστούν πολύ που τους στηρίζει σε ό,τι κάνουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου