ΤΟΠΙΚΟ

Με το δεξί ο Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β.

με-το-δεξί-ο-ο-ε-α-ν-α-β-730201

Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη βολιώτικη ομάδα κωπηλασίας

Νέες επιτυχίες έφεραν τα κουπιά του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. στον πρώτο αγώνα αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας, το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, ξεκινώντας ιδανικά τη νέα χρονιά.

Στον αγώνα αυτό και στα αγωνίσματα της Δικώπου άνευ πηδαλιούχου και του ατομικού Σκιφ, συμμετείχαν οι αθλητές:

  • Ψαρρός Παναγιώτης και Καλανδαρίδης Γιάννης (πρωταθλητής Ελλάδος 2014), κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, σε όλα τα σκάφη της κατηγορίας τους, κατά το διήμερο της αξιολόγησης.
  • Παπασακελλαρίου Γιώργος (5ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2014), ο οποίος προπονείται ήδη με την Εθνική Ομάδα, στην κατηγορία των Ανδρών, αν και έφηβος, και ο οποίος συμμετέχει σε όλα τα προπονητικά κοινόβια και τις δοκιμασίες της Εθνικής , από το 2014.
  • Κουκουτής Βασίλης και Νικολαΐδης Κώστας, κατέλαβαν την 8η θέση, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση.
  • Τσίρτογλου Γιώργος, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο ατομικό αγώνισμα του Σκιφ.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και σε συνδυασμό με τα μηνιαία εργομετρικά τεστ που κάνουν οι αθλητές από την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, δύο αθλητές, ο Παπασακελλαρίου Γιώργος και ο Καλανδαρίδης Γιάννης κλήθηκαν από τον Ιταλό προπονητή της Εθνικής Ομάδας να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά και συμμετέχουν ήδη στο προπονητικό κοινόβιο της κατηγορίας των Ανδρών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Στόχος των αθλητών και των προπονητών του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. οι οποίοι καθημερινά προπονούνται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες – είναι η συμμετοχή τους και στους επόμενους δύο αγώνες αξιολόγησης που θα ακολουθήσουν, καθώς και η επιλογή τους, μέσα από αυτή τη διαδικασία, στην Εθνική Ομάδα, που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Ρίο της Βραζιλίας.

Για το συνολικό πολύ καλό αποτέλεσμα της δοκιμασίας, το Δ.Σ. του Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β. και οι υπεύθυνοι του τμήματος συγχαίρουν όλους τους αθλητές. Τέλος, ο κ. Σίμος Σάμιος, τεχνικός υπεύθυνος κωπηλασίας έχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τους αγώνες αξιολόγησης που θα ακολουθήσουν και σχολίασε ότι: «είναι πολύ νωρίς ακόμα για πανηγυρισμούς. Συνεχίζουμε με πολύ καλή δουλειά και συγκρατημένη αισιοδοξία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου