ΤΟΠΙΚΟ

Βολιώτες στην περιφερειακή Μικτή

βολιώτες-στην-περιφερειακή-μικτή-715892

Στις περιφερειακές ομάδες της 4ης περιφέρειας κλήθηκαν ξανά ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της ερχόμενης Τρίτης.

Συγκεκριμένα ο περιφερειακός προπονητής κ. Χασιώτης επέλεξε από την ομάδα Παίδων τους εξής: Δαμάσκο Δημήτριο(Νίκη Βόλου), Μεσσήνη Ιωάννη (Αγία Παρασκευή), Αγιώτη Γεώργιο (ΑΕ 2002) και Τζοβάρα Γεώργιο (ΑΕ 2002).

Για την ομάδα Νέων κλήθηκαν οι:

Στρούγγης Στέφανος (Δάφνη), Σιώμος Αλέξανδρος (Θησέας Αγριάς), Πέτσης Βασίλειος (Ολυμπιακός Βόλου) και Μπουργάνης Νικόλαος (Θησέας Αγριάς).

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές καλούνται από την ΕΠΣΘ να βρίσκονται την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Λάρισα και το Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προπόνηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Μαγνησίας, της Καρδίτσας, της Λάρισας, της Πιερίας και των Τρικάλων που συγκροτούν την 4η περιφέρεια στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες της β΄ φάσης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων περιόδου 2012 – 2013 με τις μικτές των ΕΠΣ να συνεχίζουν ως Περιφερειακές Ομάδες Παίδων και Νέων.

Η μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας μετέχουν με Βολιώτες ποδοσφαιριστες στην ομαδα της 4ης Περιφέρειας (με κοινη ομαδα με ΕΠΣ Καρδίτσας, Λάρισας, Πιερίας, Τρικάλων) και το πρόγραμμα τους έχει ως εξής

10 Απριλίου

– 4η Περιφέρεια (ΕΠΣ Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Πιερίας, Τρικάλων)

– 5η Περιφέρεια (ΕΠΣ Άρτας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Πρέβεζας/Λευκάδας) στο Ενωσιακό γήπεδο Πιερίας (Ν. Εφέσου)

Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 14.00 και των Νέων στις 16.00.

24 Απριλίου

– 4η Περιφέρεια (ΕΠΣ Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Πιερίας, Τρικάλων)

– 6η Περιφέρεια (ΕΠΣ Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας) στο γήπεδο Συν. Αγίου

Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 14.00 και των Νέων στις 16.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου