ΤΟΠΙΚΟ

Συνάντησαν τον Ντέταρι

συνάντησαν-τον-ντέταρι-713285

Σε Νόβισαντ, Βουδαπέστη και Βελιγράδι ταξίδεψαν στις αρχές Σεπτέμβρη οι παλαίμαχοι της ομάδας του Θησέα Αγριάς και είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση και να συναντηθούν με τον πρώην Ούγγρο διεθνή άσο και παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς, Λάγιος Ντέταρι.

Για την επιτυχημένη εκδρομή του συλλόγου οι πράσινοι αναφέρουν: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του συλλόγου μας για Νόβισαντ – Βουδαπέστη – Βελιγράδι από 5-9 έως 10-9. Στην Ουγγαρία δόθηκε και ένα φιλικό παιχνίδι (για τη διεξαγωγή του οποίου μεγάλη ήταν η συμβολή του Παναγιώτη Κοκκινίδη) με την ομάδα ΑΕΚ του Ελληνικού χωριού Μπελογιάννης, η οποία έληξε με σκορ 3-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε παραδοσιακό τραπέζι σε ταβέρνα του χωριού, που πρόσφεραν οι γηπεδούχοι όπου έγιναν και οι απονομές πλακετών και αναμνηστικών δώρων. Ιδιαίτερη στιγμή για την αποστολή αποτέλεσε η επίσκεψη στο ξενοδοχείο του πρώην μεγάλου άσου της εθνικής Ουγγαρίας και του Ολυμπιακού Πειραιώς Λάγιος Ντέταρι, στον οποίο δόθηκε και η φανέλα του συλλόγου μας.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί και η υποδοχή που επιφύλαξαν κατά την επιστροφή μας το βράδυ του Σαββάτου με βεγγαλικά και κομφετί ο Γιώργος Κοζάκης με τη σύζυγό του.

Ο σύλλογός μας σχεδιάζει ήδη την επόμενη εκδρομή για του χρόνου σε μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη που θα αποτελέσει έκπληξη. Ο Ντέταρι μας επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο όπου μέναμε, κατόπιν ενεργειών του Διοικητικού συμβουλίου των παλαιμάχων του Θησέα και τον τιμήσαμε με το μετάλλιο και τη φανέλα του συλλόγου».

Στην αποστολή που συμμετείχε στην εκδρομή βρέθηκαν οι: Γιάννης Θεοδωρίδης, Γιώργος Σαραφίδης, Αιμίλιος Κουλαξής, Μιχάλης Μυλωνάς, Πέτρος Καρδιτσιώτης, Παναγιώτης Κοκκινίδης, Ταξιάρχης Χαραμής, Κώστας Ντούρας, Νίκος Φλάμος, Βαγγέλης Αραβανόπουλος, Χρίστος Μπακαβός, Φίλιππας Παρίσης, Βαγγέλης Μαλανδρίνος, Περικλής Τσεκούρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου