ΤΟΠΙΚΟ

Ο Ρήγας αύριο με Τρίκαλα

ο-ρήγας-αύριο-με-τρίκαλα-693387

Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο Βελεστίνο δίνει αύριο Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ο Ρήγας Φεραίος που θα υποδεθεί την ομάδα των Τρικάλων η οποία και αυτή αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο περσινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και για τον 5ο όμιλο όπου και αγωνιζόταν η ομάδα των Τρικάλων κατέλαβε την 5η θέση με 29 βαθμούς έχοντας πετύχει 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες με συνολικά τέρματα 19 υπέρ και 17 κατά.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν απουσίες και για τον προπονητή του Ρήγα Λάκη Μπακάλη το φιλικό αυτό θα αποτελέσει ακόμα μια ευκαιρία για δοκιμές σχημάτων και προσώπων καθώς είναι εμφανές ότι εξακολουθεί να δίνει ευκαιρίες στους παίκτες του θέλοντας να κατασταλάξει στα πιο ασφαλή συμπεράσματα. Ολα τα φιλικά του Ρήγα τον Σεπτέμβρη είναι:

1/9 Ρήγας Φεραίος – Τρίκαλα

4/9 Πύρασος – Ρήγας Φεραίος

7/9 Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Δομοκού

15/9 Ρήγας Φεραίος – Οικονόμος Τσαριτσάνης(θα εξαρτηθεί από την κλήρωση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής).

7/9 ο χορός

Ο ετήσιος χορός της ομάδας του Ρήγα που έχει γίνει θεσμός διασκέδασης και κεφιού, θα γίνει και φέτος στο μεγάλο παζάρι του Βελστίνου.

Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι του γλεντιού, του χορού και του ΑΣ Ρήγα Φεραίου. Ο Κώστας Σαφέτης και ο Πάνος Πλακιάς με το επιτελείο τους υπόσχονται ατελείωτο τραγούδι και κέφι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Χορηγοί επικοινωνίας ASTRA T.V. & Εφήμερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Στις 5/9 οι ακαδημίες

Οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΣ Ρήγα Φεραίου ξεκινούν στις 5 Σεπτεμβρίου. Θα μπορούν να γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, στα γραφεία του Συλλόγου μας τα απογεύματα από τις 6 μέχρι τις 8.

Στις Ακαδημίες μας μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι και 13 ετών, ενώ από φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να δημιουργηθεί και γυναικείο τμήμα. Είναι κάτι που το έχουν ζητήσει πάρα πολλά κορίτσια αλλά και αρκετοί γονείς.

Το κόστος εγγραφής αλλά και μηνιαίας συνδρομής παραμένει στα ίδια επίπεδα με πρόπερσι!

Ετσι η εγγραφή είναι μόλις στα 10 ευρώ, ενώ η μηνιαία συνδρομή είναι στα 15 ευρώ και για οικογένειες με δύο παιδιά στα 20 ευρώ.

Τέλος, θα υπάρχουν επιπλέον οικονομικά κίνητρα σε όσους επιθυμούν να προπληρώσουν την συνδρομή όλης της σεζόν.

Πληροφορίες καθημερινά από τις 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 από τους υπευθύνους της Ακαδημίας στα τηλέφωνα: Μαυροκέφαλος Ιωάννης τηλ. 6979-773419 -Καρτσώνας Γεώργιος τηλ.24250-22606 και Περδίκης Βαγγέλης 6988-895377.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου