ΤΟΠΙΚΟ

Βράβευση για το Λευτέρη Καλογήρου

βράβευση-για-το-λευτέρη-καλογήρου-682951

Από τη Λέσχη Φιλάθλων Δήμητρας Ευξεινούπολης

Τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου βράβευσε η Λέσχη Φιλάθλων Δήμητρας Ευξεινούπολης για την προσφορά του στην ομάδα τα δύο χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας.

Η βράβευση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου 2015 στα γραφεία της Λέσχης στον πεζόδρομο της Ευξεινούπολης. Την απονομή, εκ μέρους της Λέσχης, έκανε ο κ. Κωνσταντίνου ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ηταν τιμή μας κ. Καλογήρου που ήρθες στην ομάδα μας και η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα».

Ο κ. Καλογήρου ευχαρίστησε τη Λέσχη και επισήμανε ότι στα 25-30 χρόνια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, είναι η πρώτη φορά που δέχεται τιμητική διάκριση και είναι σημαντικό ότι αυτή έρχεται από φίλους του αθλήματος.

Ο νυν προπονητής του Γ.Σ.Α. τόνισε επίσης ότι το ποδόσφαιρο θα πρέπει να ενώνει την τοπική κοινωνία και να μην υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε φιλάθλους, παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι πέρασε καταπληκτικές στιγμές στη Δήμητρα και το «πιο σημαντικό πράγμα που μου άφησε το παιχνίδι είναι οι φιλίες που έχουν δημιουργηθεί στο πέρασμα των χρόνων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου