ΤΟΠΙΚΟ

Με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις KRAVMAGA

με-απόλυτη-επιτυχία-οι-εξετάσεις-kravmaga-68027

To Σάββατο 5 Μαρτίου διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία, στον 360ο Μαχητικό Γυμναστικό Σύλλογο, οι προαγωγικές εξετάσεις επιπέδων – ζωνών του τμήματος 360ο KRAV MAGA παράλληλα με το ετήσιο σεμινάριο που συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία.

O επικεφαλής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Krav Maga (H.K.M.F) Παπαβλαχόπουλος Ιωάννης Master level.2 και representative of Clear-Zone (IDF) By Tal Skornik – Israel για Ελλάδα και Βουλγαρία έδωσε το παρών, με στόχο να εξετάσει τους εκπαιδευομένους της σχολής για τα επίπεδα Basic 1ο επίπεδο – άσπρη ζώνη, Basic 2ο επίπεδο – κίτρινη ζώνη, Basic 3ο επίπεδο – πορτοκαλί ζώνη, οι οποίοι εκπαιδεύονται και προπονούνται από τον Γιοβάνη Συμεών Advanced Instructor – Black Belt 2 Dan (HKMF) & CLEAR-ZONE(IDF) By Tal Skornik – Israel και επικεφαλής εκπαιδευτή για την Κεντρική Ελλάδα (Θεσσαλία).

Με το πέρας των εξετάσεων οι εξεταζόμενοι αλλά και πλήθος κόσμου παρακολούθησε σεμινάριο αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας τριών θεματικών ενοτήτων:

1) Απειλές και επιθέσεις μέσα σε πλήθος.

2) Χρήση Kubotan (mini stick – tonfa *brelok).

3) Αμυνα και χρήση με Tactcal stick – γκλοπ.

Οι συμμετέχοντες έμειναν έκπληκτοι από τη χρηστικότητα των τεχνικών και την απλούστευση διαφόρων τεχνοτροπιών από στυλ Ιαπωνικών και άλλων πολεμικών τεχνών έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί ώστε να χρησιμοποιούνται από το KRAV MAGA για την αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία έναντι οποιασδήποτε απειλής κατά της σωματικής ακεραιότητας.

Το KRAV MAGA δημιουργήθηκε για να σώζει ζωές και να προστατεύει οποιονδήποτε το ασκεί. Παράλληλα προσφέρει σε αυτούς που ασχολούνται εκγύμναση και ενδυνάμωση. Θεωρείται από πολλούς το τελειότερο σύστημα μάχης επαφής για το δρόμο και για αυτό το λόγο το χρησιμοποιούν ο στρατός και η αστυνομία του Ισραήλ, η CIA, το FBI, MI6 κ.α. ανά τον κόσμο.

Στο Μαχητικό Γυμναστικό Σύλλογο 360Ο δραστηριοποιούνται τμήματα KRAV MAGA υπό την επίβλεψη αποκλειστικά και μόνο πιστοποιημένων και άρτια εκπαιδευμένων εκπαιδευτών – προπονητών.

Παρακάτω τα ονόματα των επιτυχόντων ανά κατηγορία:

Την κίτρινη ζώνη πήραν οι: Καρκατζιά Μαρία, Ζίδρος Θωμάς, Τσεπενέκας Βασίλειος, Σακοράφας Αναστάσιος, Γερογιάννης Στυλιανός, Ζιάκας Αριστοτέλης, Παπαϊωάννου Νικόλαος, Τσαούτος Μιχάλης, Μπαλατσούκα Βαλέρια, Καπάκης Κωνσταντίνος, Πόποτας Κωνσταντίνος, Τσινάνη Βασιλική, Μπακαλής Θωμάς, Κατσιβέλος Βασίλειος, Μίτσιος Αθανάσιος, Πολίτης Γιώργος.

Την πορτοκαλί οι: Τσιότσιος Αθανάσιος, Τσιότσιος Νικόλαος, Κυριακής Γιώργος, Αγγελακόπουλος Ζήσης, Κοντού Ευαγγελία.

Τέλος, την πράσινη πήραν οι: Οικονόμου Ηλίας, Σακελλαρίου Αθανάσιος, Ντζουβάρας Κωνσταντίνος, Μαγκούτης Ευάγγελος, Τσίπης Ηλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου