ΤΟΠΙΚΟ

Στην Ηγουμενίτσα ο Ρήγας Φεραίος

στην-ηγουμενίτσα-ο-ρήγας-φεραίος-672871

Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ρήγα Φεραίου, όπου σήμερα στις 3μ.μ. θα αντιμετωπίσει το Θεσπρωτό για την 7η στροφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Απέναντι σε ένα αρκετά έμπειρο σύνολο, όπως είναι αυτό του Λάζαρου Σέμου, οι Βελεστινιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχουν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, στα οποία μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Αναμφίβολα η τρομερή εμφάνιση και η επικράτηση απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας με 4 – 3 την περασμένη Κυριακή, αποτέλεσε μία τονωτική ένεση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το σημερινό δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.

Η αποστολή των Βελεστινιωτών αναχώρησε χθες το μεσημέρι από το Βελεστίνο και στη συνέχεια στρατοπέδευσε στην Ηγουμενίτσα, με τον έμπειρο τεχνικό, Λάκη Μπακάλη, να μην μπορεί να υπολογίζει σε ακόμη μία αναμέτρηση στις υπηρεσίες των: Χατζή και Δημητρίου, οι οποίοι συνεχίζουν σε ρυθμούς αποθεραπείας, στον στρατευμένο Γουτούλη αλλά και στον τιμωρημένο Γκάγκα, όπως και στον τραυματία Μπόρα.

Ιδιαίτερα οι δύο παραπάνω απουσίες οδηγούν την τεχνική ηγεσία στο να ανακατέψει την τράπουλα και στην άμυνα ως κεντρικός στόπερ θα “μετακομίσει” και πάλι ο Σπαθής, με τον Λάμπρου να επωμίζεται τη θέση του αριστερού μπακ.

Στόχος των Βελεστινιωτών είναι να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και, γιατί όχι, να κατακτήσουν και το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο, μιας και μέχρι σήμερα έχουν μακριά από το Βελεστίνο, μία ήττα αλλά και μία ισοπαλία και συγκεκριμένα με Διαγόρα Σεβαστής (1-0) και με Εθνικό Φιλιππιάδας (1-1), άλλωστε ο Θεσπρωτός δεν δείχνει να “τρομάζει” το Ρήγα με τη μέχρι σήμερα βαθμολογική του συγκομιδή, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια, αλλά σίγουρα απαιτείται η απαραίτητη προσοχή.

Σφυρίζει ο Ρούσος – Μπεκερτζής

Ο Νικόλαος Ρούσος – Μπεκερτζής από την Πρέβεζα θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, όπως όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Επίσης από τη ΕΠΣ Πρέβεζας είναι και οι δύο βοηθοί και συγκεκριμένα οι Ηλίας Κωνσταντίνου και Ηλίας Γκαρτζονίκας.

Πρόγραμμα (7η)

Σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου – 3μ.μ.

Ιστιαία – Εθνικός Φ. (2μ.μ.)

Αστέρας Πετριτή – Αχιλλέας Ν. (2μ.μ.)

Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου

Θεσπρωτός – Ρήγας Φεραίος

Μαύροι Αετοί – Πιερικός

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αμβρακία Κ.

Διαγόρας Σεβαστής – Πύδνα Κ.

Νίκη Βόλου – Τηλυκράτης

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου