ΤΟΠΙΚΟ

Σοβαρός για το τρίποντο

σοβαρός-για-το-τρίποντο-667442

Τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες έφτασε ο Πύρασος με τις δύο τελευταίες, απέναντι σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Κοζάνη, και τα ισάριθμα άνευ αγώνος τρίποντα με Λευκάδια και Πυρσό Γρεβενών. Σήμερα για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα επιχειρήσει να τις κάνει πέντε, την ώρα που ο Ρήγας Φεραίος θα παίρνει μία ξεκούραστη νίκη.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκες πέτυχαν την περασμένη Κυριακή Ρήγας Φεραίος και Πύρασος κόντρα σε Δωτιέα και Κοζάνη, αντίστοιχα. Σήμερα για την 18η αγωνιστική αγώνα δίνουν μονάχα οι Αγχιαλίτες, που αγωνίζονται στο Δημοτικό Στάδιο Μακροχωρίου απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο σύλλογος της Ημαθίας βρίσκεται στην 14η θέση με 6 βαθμούς και έχει χάσει τη «μάχη» της σωτηρίας. Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου καλούνται να αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά τους για να μην πέσουν σε… παγίδα, με στόχο ακόμη ένα τρίποντο.

Εκτός Κοτζαθανάσης – Λ. Γκάγκας

Χωρίς το Νίκο Κοτζαθανάση κατέστρωσε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι ο Στέφανος Ξηροφώτος. Ο νεαρός μέσος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Κοζάνη και θα απουσιάσει από τις δοκιμασίες του Πυράσου με Μακροχώρι στην Ημαθία και Βατανιακό στη Ν. Αγχίαλο. Παράλληλα, απρόοπτο προέκυψε με το Λεωνίδα Γκάγκα, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε εκτός, όπως και οι μακροχρόνια απόντες Μακανίκας, Μπούτλας και Χατζητρακόσιας.

Στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου οι: Χαλάτσης, Βαν Ντε Γουίχε, Τσιλίγκος, Στεφανής, Κοντοβάς, Σπύρος Γκάγκας, Μπασδάνης, Σφάκας, Τσιουρέλης, Βαγγελάκος, Παναγιώτης Θ. Κοντοβάς, Παναγιώτης Χρ. Κοντοβάς, Δαμάσκος, Δανόπουλος, Κίτσος, Βέργος, Μαλακασιώτης, Αναστασίου, Μίλτος, Γιαννούχος, Ζητούδης, Μυργιώτης, Λέτσος, Πάσχος.

Ξεκούραση για Ρήγα

Τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα θα πάρει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος κόντρα στον Πυρσό, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Το… ξεκούραστο τρίποντο ήρθε την καταλληλότερη στιγμή για τους Βελεστινιώτες, αφού οι Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Χατζής (επτά κίτρινες) και Γιώργος Αλεξίου (τέσσερις κίτρινες)συμπλήρωσαν κάρτες στον αγώνα με το Δωτιέα. Οι δύο πρώτοι θα απουσιάσουν από τα δύο επόμενα παιχνίδια των Βελεστινιωτών, ενώ ο τρίτος σε ένα. Το θετικό είναι ότι πέραν του σημερινού τρίποντου, θα εκτίσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι τις ποινές τους οι τιμωρημένοι. Ετσι, θα απομένει μονάχα η μία αγωνιστική της ποινής των Σπαθή και Χατζή για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα (Σάββατο, 21/2).

Η σημερινή 18η αγωνιστική (3 μ.μ.)

Βατανιακός – ΑΟ Τρίκαλα

Θεσπρωτός – Οικονόμος

Μακροχώρι – Πύρασος

ΑΕ Καραϊσκάκης – Δωτιέας

ΦΣ Κοζάνη – Αναγέννηση Αρτας

Εθνικός Φιλιππιάδας – Αχιλλέας Ν.

Ρήγας Φεραίος – Πυρσός 3-0 α.α.

Λευκάδια – Οπούντιος 0-3 α.α.

Η Βαθμολογία του 2ου ομίλου

Θ. Ομάδα Β.

1.Τρίκαλα 39

2.ΑΕ Καραϊσκάκης 36

3.Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 34

4.Οπούντιος Μαρτίνου 31

5.Αναγέννηση Άρτας 28

6.Εθνικός Φιλιππιάδας 28

7.Ρήγας Φεραίος 27

8.Θεσπρωτός 27

9.Πύρασος Ν. Αγχιάλου 26

10.Κοζάνη 25

11.Οικονόμος Τσαριτσάνης 25

12.Δωτιέας Αγιάς 24

13.Βατανιακός 12

14.Μακροχώρι 6

15.Πυρσός Γρεβενών 1

16.Λευκάδια Νάουσας -6

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου