ΤΟΠΙΚΟ

Σέντρα στο πρωτάθλημα των Περιφερειών

σέντρα-στο-πρωτάθλημα-των-περιφερειώ-65473

Στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος»

Σήμερα, Τετάρτη 16/3 ξεκινάει το πρωτάθλημα των Περιφερειών στο πλαίσιο της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου θα αγωνιστούν παίκτες των Μικτών Νέων όλων των Ενώσεων ανά την Ελλάδα το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Την καθοδήγηση της ομάδας της 8ης περιφέρειας, όπου ανήκουν οι ΕΠΣ Θεσσαλίας, Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας έχει αναλάβει ο προπονητής των Νέων Γιώργος Γάτος. Και αυτό γιατί οι Νέοι της ΕΠΣΘ τερμάτισαν πρώτοι στον α’ γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα.

Η 8η Περιφέρεια δίνει το πρώτο της παιχνίδι σήμερα στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» και θα αντιμετωπίσει την 7η περιφέρεια, που απαρτίζεται από ομάδες Νέων των ΕΠΣ Αρτας, Πρέβεζας και Γρεβενών. Ο ενωσιακός προπονητής χθες ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη 18μελή αποστολή της ομάδας. Από την ΕΠΣΘ θα συμμετάσχουν οκτώ ποδοσφαιριστές, πέντε από την ΕΠΣΛ, τρεις από την Καρδίτσα και δύο από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα ονόματα:

  • ΕΠΣ Θεσσαλίας: Αποστολίδης Παναγιώτης, Γιάτσος Μηνάς, Δημουλάς Βασίλειος, Κωνσταντίνου Αχιλλέας, Ξηροκώστας Ευθύμιος, Σιώμος Αλέξανδρος, Τσιανάκας Αλέξανδρος, Φραγκογιάννης Αντώνιος
  • ΕΠΣ Λάρισας: Ζιάκας Δημήτριος, Κακάμης Αθανάσιος, Κυρίτσης Αθανάσιος, Κυρίτσης Ιωάννης, Μπαντζέλας Βασίλειος
  • ΕΠΣ Καρδίτσας: Αγγελάκης Χαράλαμπος, Κορέλας Κων/νος, Παπαευθυμίου Κων/νος
  • ΕΠΣ Τρικάλων: Αλεξανδρής Αναστάσιος, Ταμπουράς Αντώνιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Κουκούλης Αδάμος και βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Λάκης Μιχαήλ και Διαμαντής Χαράλαμπος, όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Αρτας την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Σε περίπτωση που περάσουν στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο ενός τουρνουά τις άλλες περιφέρειες μέσα στη διάρκεια του Πάσχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου